Ugrás a tartalomra

Összes tevékenység egy idővonalon

This stream auto-updates     

 1. Tegnap
 2. Nem tetszik valami fákjúkám?! Kitiltsalak?!
 3. Na jó itt én nézem a pöttyöket de csak idomokat látok, most ne csináljátok ezt mert teljesen össze zavarodok. Jah javaslom Eznaki leváltását is
 4. Egy csipetnyi,de tök jó!
 5. Röviden tömören! Az amatőr azért lett és azért amatőr a mai napig, mert SOHA nem volt ciki amatőr képeket ide felrakni. Tudok olyan tagot aki soha nem lépett tovább annál, mint hogy a telefonjával kattingatott képeket a párjáról. Ettől még senki nem szólta meg! Úgyhogy nem tudom, hogy miből vontad le ezt a következtetést, hogy itt ciki amatőrnek lenni! Az tény, hogy többünkben is dolgozik a vágy, hogy fejlesszük fényképezési tudásunkat és ne adj isten még pénzt is szánunk arra, hogy jobb felszereléseket szerezzünk be ennek érdekében. De nem hiszem, hogy valamelyikünk szájából is hallottál volna ( billentyűzetéből olvastál volna ), olyat, hogy valakinek a képét kicikiztük volna, mert "amatőr"! Csak hosszabb lett, mint gondoltam, de remélem nem baj.
 6. Az attól függ kié a kijelző??? Ha van otthon simítózáras zacskód akkor jó a kromofág . Leszedi pikk pakk és utána a zacskóban ki bírod a kukába dobni. Legó arckitakarást ps ben szoktunk csinálni!!!!!!!!!!!!!
 7. Kérdés: ...alkoholos filcet mivel lehet leszedni LCD képernyőről?
 8. Lehet nincs igazam, de én ilyen pontokról tudok csak
 9. Én nagyjából minden nap fent vagyok az amatőrön, úgy ahogy tisztában vagyok az eseményekkel. De rohadjak meg ha tudom hogy ez most megint miből indult ki?????? Voltak a pontok. Oké. Hogy azok miért voltak az számomra még mindig rejtély. Nagyjából most megint egy olyan problémát próbálunk orvosolni ami nem létezik. Vagy ha igen világosítson már fel valaki.
 10. Igen,van,hogy cinkeljük egymást,de képeket nem,főleg nem a modellt! Amióta mi itt vagyunk,tizen valahány éve egy alkalomra emlékszem,amikor egy új tag /egy köcsög/ valakinél narancsbőrt emlegetett egy fotón.A hozzászólására voltak válaszok,és 2-3 nap mulva elhagyta az oldalt,de nem az adminok tették ki,magától ment el,mert kurva gyorsan rájött a hozzászólására érkezett reakciókból,hogy neki nincs itt helye,ez nem az a társaság,ahol olyan gondolkodású emberek vannak mint Ő! Szerintem aki akarja,az jól érzi itt magát,tud kialakitani kapcsolatokat,barátságokat,de van olyan akinek ez nem jön össze,és talán nem is akarja! Mentek már innen emberek sértődés miatt,mert szerintük valamivel a közösség megbántotta őket,abba bele se gondoltak,hogy esetleg erre ők kurva nagy alapot adtak!
 11. Jók vótak a pogromok, csak sokaköcsög...
 12. A kastélyban nem lehetett vakuzni, a kinti képek pedig az én bénaságom miatt lettel ilyenek;
 13. Ezt teljesen megkönnyeztem.. Viszont javaslom Legó leváltását.......
 14. .............. Értem a viccet........ És szeretem is! .............. Igen............. Itt amatőrön előfordul, hogy úgymond "cinkeljük" egymást............ De ezeket a "beszólásokat" nem kell komolyan venni....... Inkább viccesen vissza szólni..................................... De komolyra fordítva, elsőként a képek törléséről: Kevesen tudják, de az amatőr fórum gyökerei, az Index "Fotók a feleségemről" fórumból indultak. És pont egy olyan esemény hozta létre, hogy anno az indexen kijelentették, hogy a feltöltött képek, nem a feltöltő, hanem a fórum tulajdonát képezik... Az akkori alapító tagok "berágtak" erre, hogy mi az hogy nem rendelkezhetnek a saját képeik, a saját alkotásaik felett? Így létrehozták ezt a fórumot maguknak, saját irányítás alatt. Tehát az amatőr - nek alapvető hitvallása az, hogy mindenki maga rendelkezik a képeivel, így törölni is akkor törli őket, amikor akarja. Ez nem is baj. A "baj" inkább a kiváltó "ok" szokott lenni, hogy miért tesz valaki ilyet?... Hisz azért vagyunk itt, hogy "büszkélkedjünk" a képeinkkel. ....... És itt jön be, ami szerintem tényleg baj, hogy azt mondod, úgy érzed, hogy "Az Amatőrön ciki amatőrnek lenni" Nem, nem az! Hisz pont a másik "alapvető hitvallásunk" , hogy itt bárkit befogadunk, és senkit nem kritizálunk! Az hogy vannak tagok, akik kicsit ügyesebb, vagy képzettebb fotósok, nem szabadna, hogy a kezdő fotósok kedvét szegje! Pont az lenne a cél, hogy aki most kezdett el ismerkedni a fotózással, az a többiektől tanuljon és fejlődjön! Általában ha valaki kérdez, itt választ kap a kérdésére.... Szóval itt egy dolog nem ciki: kérdezni.... És tanulni másoktól. .... És igen, lehet tanulni! És kell is! Folyamatosan! Mindenkinek! Hisz a cél az, hogy a gyönyörű párunkat egyre csodásabb képeken mutassuk meg olyan szépnek, mint ahogy mi látjuk őket!
 15. Múlt hét
 16. Gyertek, van odabent egy jó kis játék
 17. Ok, akkor most teszek egy képet ide( kedvencem for ever, by Lego)
 18. Egy picit még tovább gondolva, ha itt valaki leszól egy képet, hidd el nekem, hogy az első az lesz hogy ki lesz innen tiltva. Azt is elhiheted nekem, hogy minden fórumozó "kardal" a kezében fog megvédeni titeket, mert a fórum tagjai vagytok ti is. Olyan tag aki már törzstag szinten van, pl az tudhatja, hogy ezen az oldalon senkinek nincs joga a másikat kép tartalma miatt megbántani, és ezt mi itt nagyon is tiszteletben tartjuk. Ha pedig ilyet tapasztaltál, akkor kérlek fordulj egy adminhoz ( Lego, Eznaki, Coyote, Cava ) , és hidd el nagyon gyorsan megoldás születik a problémádra. Nálunk a képeken szereplő hölgyek, feleségek tabuk minden tekintetben. Azt gondolom, hogy ha vissza olvasol bármilyen topicban, nem találsz majd negatív hozzászólást egyetlen képre sem. Olyan van, hogy nem ír az ember egy képre, de ez nem is elvárás itt. További jó fórumozást.
 1. Még több tevékenység mutatása
×