Ugrás a tartalomra

Ranglista


Népszerű tartalom

A legmagasabb hírnévvel rendelkező tartalom megjelenése óta

 1. 9 pontok
 2. 7 pontok
 3. 6 pontok
 4. 6 pontok
  Na ha a mackó akkor is ott lett volna valószinűleg egy ilyen kép született volna. Mert mint tudjuk a sör nem alkohol a nő nem ember és a medve nem játék És ugyan a medve baromi gyors , de nem nála kell gyorsabbnak lenned hanem ez esetben Legonál!!!
 5. 5 pontok
 6. 5 pontok
 7. 5 pontok
 8. 5 pontok
 9. 5 pontok
 10. 5 pontok
 11. 4 pontok
 12. 4 pontok
 13. 4 pontok
  Az amatőr fotósok nyakában lóg egy gép. A profik gépének a végén lóg egy fotós
 14. 4 pontok
 15. 4 pontok
 16. 4 pontok
 17. 3 pontok
  Krujger,nem értelek meg,miért akadsz ki,ne nyugtalankodj! Lehet,hogy a jövő héten már ott fog villogni a pontokon a "SZÉP NAPOT" vagy valami más kreativ dolog! Légy türelmes!!!
 18. 3 pontok
  Megfoghatod máskor is. Csak majd a cipőmre térdelj hogy ne legyen havas a nadrágod
 19. 3 pontok
 20. 3 pontok
  A profi gépekhez ez már szériatartozék
 21. 3 pontok
  ..a távkioldó ember a fényképezőgépeden...
 22. 2 pontok
 23. 2 pontok
 24. 2 pontok
 25. 1 pont
  Sokat gondolkoztam írjak e. De megírom a frankót, szeretem ha valaki kreatív és úgy hívja fel magára a figyelmet. Szeretem, ha valaki aktív tag és úgy hívja fel magára a figyelmet. Te az egyik kritériumot teljesíted, de a kreatív rész hmm... én sokkal többet gondolnék a részedről, minthogy tele szarod hangya ürülékkel egy két topicot. Bizonyára okkal teszed, és ezt megfejtenünk többünknek még nem sikerült, mert hidd el sokan kérdezik, hogy ez miért szükséges. De leírom lassan hogy értsed. KURVÁRA IDEGESÍTŐ. Ha itt valakinek problémája van, az meg szokta írni, vagy kér segítséget az adminoktól. Próbáld meg hátha sikerülni fog, mert a pontokat hidd el többen megpróbáltuk kezelni, értelmezni, de nem sikerült. Aztán az is lehetséges mi vagyunk hülyék nem sikerül rájönni mekkora ötlet van ebben.
×