Eznaki Hozzászólás November 19, 2004 Share Hozzászólás November 19, 2004 Az oldal témájához szerintem ez a témát szorosan kapcsolódik. Itt mindenki elmondhatja, hogy neki milyen gépe volt, van, vagy lesz. Amit már használt arról mi a véleménye. Melyik milyen fotózásra jobb. Stb....Szóval bármit amit gondoltok a gépekrõl. Link to comment
Eznaki Hozzászólás November 20, 2004 Author Share Hozzászólás November 20, 2004 Amint a "technikai topic" mutatja, ez eléggé halott téma...Bár néhány embernek azthiszem van mivel dicsekednie! (Biztos vagyok benne!)Ugye Meglesz?És ne félj Zsül, ha válaszolsz a privimre, neked is lehet már akár kedden...Amúgy akkor kezdjük a felvonulást: Olympus E20p, Canon A100, A200, 20D+ 18-400 objektív. 19 reflektor (150-500W)És mg nhány csodaszer érkezik nemsokára...Vannak itt azért még néhányan, akik megérdemelnek egy ilyen felszerelést!A technika topicban olyan rég nem volt hozzászólás, hogy el is felejtettem, hogy létezik. Ha eszembe jut, hogy van akkor lehet, hogy nem nyitom ezt a topicot. De végülis ott inkább a fotózás technikájáról van szó ha jól emlékszem, itt pedig a hozzászükséges gépekrõl lehetne. Aztán majd kiderül. Legfeljebb ez a topic is elsüllyed. Link to comment
Guest mozol Hozzászólás November 20, 2004 Share Hozzászólás November 20, 2004 Nahát,hogy mik vannak nektek.Én ilyesmivel nem dicsekedhetek.nekem csak egy mezei tükörreflexes OLYMPUS C-3500L-em van,,,de én nagyon szeretem... Link to comment
Lopisoft Hozzászólás November 20, 2004 Share Hozzászólás November 20, 2004 azért lesz furmányos ez a topic mert vannak ugye a nyágyúk mit frio ,tovi,meglesz,szisti, akik ugye több százezer forintos gépekkel nyomják és ugye vagyunk mi átlag prolik akik imádunk fotózni de csak közép,és középfelsõ kategóriás gépekkel partizánkodunk ezekbõl szeretnénk kihozni a maximumot nehogy kisebbségi érzésük legyen az embereknek mert nekem csak ilyen van szóval értitek inkább legyünk büszkék a képeinkre modelljeinkre azzal egyenlõek az esélyek induláskorbocsi ha egy kicsit negatív voltam Link to comment
weisz Hozzászólás November 20, 2004 Share Hozzászólás November 20, 2004 Hamár homár...Elsõ gépem: Casio QV-300Saját memória: 4mb! Kártyahely nincs 64db képet csinál,Vaku nincs, 2,3 x-os optikai zoom1998-ban vettem használtanMásodik gép: HP C2001 megapixeles gép, kártyahely (nekem 16mb-os kártyával), 2x-es digit zoom, nagyon szép képet csinál2001-ben vettem használtanHarmadik: minolta dimage X212 megapixel, 3x-os optikai és 4x-es digit zoom. 512mb os memóriakártyával használom. Pici gép, sok hasznos funkcióval.2004-ben vettem !amazed [ Módosítva 2004 Nov 20 Sat, 17:38 ] Link to comment
Guest Kazi20 Hozzászólás November 20, 2004 Share Hozzászólás November 20, 2004 Bocsika, tudom nem igazán ide on a téma, de én lámpákat keresek fozózáshoz. Tud valaki ócsón esetleg? Vagy helyet ahol érdemes a témában érdeklõdni? HELP! Link to comment
Guest Brumbi Hozzászólás November 20, 2004 Share Hozzászólás November 20, 2004 Nekünk egy Fujifilm FinePix S7000 gépünk van 256MB Kingston CF memóriával. Szeretjük, mert nagyon jó a makró funkciója, és tele van manuális beállítási lehetõségekkel, bár ezeket még csak tanulgatjuk:) Link to comment
Guest PeppOne Hozzászólás November 22, 2004 Share Hozzászólás November 22, 2004 Kazi: a Deák téren van egy fotó bizományi ott próbálozhatsz. Ha szerencséd van kifoghatsz egy olcsó és jó szettet. Lámpát tudsz magad is kreálni, inkább a spéci fotólámpák (égõk így pontosabb) hõtartományát tanúlmányozd. Van szakirodalom dögivel. Az a nem mindegy! Lámpa helyett én a vaku rendszert kultiválom, ernyõkkel. Link to comment
inciter Hozzászólás November 22, 2004 Share Hozzászólás November 22, 2004 A profi mindenit!:)Gyerekek nem jövök ide többet, mert szembesülnöm kell azzal, milyen kispályás vagyok ...!pirGépcsodák ... lámpák ... vakurendszer ernyõvel ... már-már kisebbségi érzésem van:) Láthatnánk valamit a remekmûvekbõl? !amazed Link to comment
Lopisoft Hozzászólás November 22, 2004 Share Hozzászólás November 22, 2004 A profi mindenit!:)Gyerekek nem jövök ide többet, mert szembesülnöm kell azzal, milyen kispályás vagyok ...!pirGépcsodák ... lámpák ... vakurendszer ernyõvel ... már-már kisebbségi érzésem van:) Láthatnánk valamit a remekmûvekbõl? !amazed inci neked pedig van egy csodálatos modelled meg egy olyan profi géped mint nekem Link to comment
Coyote Hozzászólás November 28, 2004 Share Hozzászólás November 28, 2004 És én még azt hittem hogy...Na, azért nekem sem kel szégyenkeznem.Fuji A200, Sony F717 (ez már a múlt), Sony F828 + 256 mb MSpro + 1db Vosonic VP-300 (40 giga). Amatõr szinten sztem elmegy. Link to comment
Guest Mrs30 Hozzászólás November 28, 2004 Share Hozzászólás November 28, 2004 Mi régebben egy HP PhotoSmart 215-ös (1,3 MP, 2* digit zoom, 128 CF kártya) gépet használtunk, ami sajna tönkrement. !sir Most egy Canon PowerShot A60-as gépet használunk (2,. MP, 128 CF kártya, 3* digit zoom), szintén tanulgatjuk a funkciókat. Link to comment
Lythande Hozzászólás November 28, 2004 Share Hozzászólás November 28, 2004 Hát mi csak egy kis géppel büszkélkedhetünk. De azt igyekszünk minél jobban kihasználni Link to comment
Lopisoft Hozzászólás November 29, 2004 Share Hozzászólás November 29, 2004 én ezzel a géppel dolgozok most !pir Link to comment
Coyote Hozzászólás December 1, 2004 Share Hozzászólás December 1, 2004 Hát mi csak egy kis géppel büszkélkedhetünk. De azt igyekszünk minél jobban kihasználni Júúúúj! De végülis az egy kis gép. Sokkal kisebb, mint egy ruhásszekrény. Link to comment
Guest bandi-to Hozzászólás December 1, 2004 Share Hozzászólás December 1, 2004 Sziasztok!Nekem egy Ricoh gépem van, ami valószínüleg senkinek, vagy nagyon kevés embernek. Másfél éve vettem, azóta több, mint 2000 képet csináltam vele. Nagyon dizájnos !oh fém ház az egész, mindenhol megnézik, még külföldön is ! Rengeteg manuális beállítási lehetõséggel, még most is, mindig tanulok vmi újat. Egyszóval meg vagyok elégedve vele. !love De amúgy csodálom a profikat, akik midefélét vesznek a géphez, és egy nagy táskával járnak egyszerû fényképezésre... Link to comment
Eznaki Hozzászólás December 1, 2004 Author Share Hozzászólás December 1, 2004 Sziasztok!Nekem egy Ricoh gépem van, ami valószínüleg senkinek, vagy nagyon kevés embernek. Másfél éve vettem, azóta több, mint 2000 képet csináltam vele. Nagyon dizájnos !oh fém ház az egész, mindenhol megnézik, még külföldön is ! Rengeteg manuális beállítási lehetõséggel, még most is, mindig tanulok vmi újat. Egyszóval meg vagyok elégedve vele. !love De amúgy csodálom a profikat, akik midefélét vesznek a géphez, és egy nagy táskával járnak egyszerû fényképezésre...Akkor gratula a gépedhez!Használd sokat és lássunk belõle minnél többet itt az oldalon. Link to comment
Lythande Hozzászólás December 1, 2004 Share Hozzászólás December 1, 2004 Júúúúj! De végülis az egy kis gép. Sokkal kisebb, mint egy ruhásszekrény. Hát igen, Most nézünk hozzá egy külsõ vakut. majd akkor nézd meg a képeket Link to comment
Lewente Hozzászólás December 31, 2004 Share Hozzászólás December 31, 2004 Sziasztok!Husz eve vettem az elso gepemet. Practika MTL 5. Hozza egy Sunpak220-as vakut. Isteni kepeket keszitettem vele. Hozzam not.Szinte.De haladni kellett a korral, ugyhogy az elso digi gepem egy Nikon3500-as volt. Ket eve vettem . Akkor egesz draga volt.Semmi kezi, minden automata. Nagyon szokatlan volt. Na meg hogy pirosszem mindig. Borzaszto . De azert tudtam vele szepeket kesziteni.Most Nikon8800. A "santa" hozta. Meg szoknom kell . Ujra szeretnem EN csinalni a kepeket, Probalom a sok kezi beallitast, es csak csodalkozom hogy elszoktam tole.De belejovok , az bizti. Aki egyszer raerez a "kezi" izere, .....hm.L. Link to comment
Coyote Hozzászólás December 31, 2004 Share Hozzászólás December 31, 2004 Hát igen, Most nézünk hozzá egy külsõ vakut. majd akkor nézd meg a képeket Megvan már a vaku? Csak azért kérdezem mert eleget szeretnék tenni a felkérésnek. [ Módosítva 2004 Dec 31 Fri, 13:55 ] Link to comment
Lopisoft Hozzászólás January 2, 2005 Share Hozzászólás January 2, 2005 Nyüstöljétek csak Lythande kedvest! Kell nekik az a vaku!Nekem a tegnap egy Mimibácsi kinézetû angyalka elhozta végre a hónapok óta hiába áhított csodát! Majd megmutatom nekik, és akkor együtt rábeszéljük õket, hogy vegyenek egyet maguknak!mimi bácsi nevû angyalka?????? !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz levente te berúgtál? Link to comment
Guest mumin Hozzászólás January 5, 2005 Share Hozzászólás January 5, 2005 király ez az oldal csak az amatõr fotokhoz akarok belépni de nem nagyon megy !minden jót mindenkinek !!!!!!!!!! Link to comment
Guest Deexter Hozzászólás January 29, 2005 Share Hozzászólás January 29, 2005 Ha digitális, akkor CANON. De ez csak egy privát vélemény.. !huh Színhûség, könnyû kezelhetõség, amit szeretek benne.Bár az utóbbi,lehet hogy csak megszokás kérdése. Érvelésül legyen itt egy kép, igaz ez sem sikerült a legjobban.Csak egy automata+makró. Jól látszanak a vérerek. Talán agyvérzés kerügeti a hölgyet?! Mit szóltok, vigyem vagy ne vigyem orvoshoz?Biztos tud valaki diagnózist a pupilla alapján.... Link to comment
Guest Keny Hozzászólás January 29, 2005 Share Hozzászólás January 29, 2005 király ez az oldal csak az amatõr fotokhoz akarok belépni de nem nagyon megy !minden jót mindenkinek !!!!!!!!!! Hát nem jó helyen keresed......Az aktuális Topic-okban vannak a képekA többi, pedig csak egy bizonyos társaság számára elérhetõ.... Link to comment
Guest xtc194 Hozzászólás February 1, 2005 Share Hozzászólás February 1, 2005 csak a FUJIFILM Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most