Ugrás a tartalomra

Digitális fényképezõgépek

Eznaki

Recommended Posts

Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! /d

Alapvetõen szerintem kinek mi az igénye! Tedd fel magadnak a kérdést melyik az ami tudásilag megfelel neked, és melyik az amelyiket ki tudod használni!

Objektívvel kapcsolatban pedig azt mondom: Kinek a pap, kinek a babgulyás!

Én kaptam a géphez egy kit obit amit én is rühellek, mert egy nagy rakás szar!

Amit pedig kinéztem magamnak az egy 28-300-as sigma. Nekem a Fujin is hasonló van, szerintem jó!

Dehát ez is ízlések és pofonok.

http://www.digitcam.hu/kozepso/tartozek/ob...iv/s2830356.htm

Még jó, hogy van Olymus-os emberke az oldalon, aki tájékoztat minket az újdonságokról!!!!

Így nem nekem kell felrakni egy 2006. július 1-én megjelent gépismertetõt!!!

/d/d/d/d/d

Vízálló kamera a strandra

Tengerparti fürdés, de akár rafting-túra során is lehet használni az Olympus új, kompakt digitális fényképezõjét. A Stylus 720SW túléli a kisebb eséseket, és víz alatt is gond nélkül használható. Alaposan kipróbáltuk: megúsztattuk és hajigáltuk is.

20060630olympusst.jpg

http://www.origo.hu/digifoto/20060629vizallo.html

És még egy kis adalék a géprõl:

eisa.jpgEURÓPA LEGJOBB ZSEBKAMERÁJA 2006-2007

Még jó, hogy van Olymus-os emberke az oldalon, aki tájékoztat minket az újdonságokról!!!!

/d/d/d/d/d

Tengerparti fürdés, de akár rafting-túra során is lehet használni az Olympus új, kompakt digitális fényképezõjét. A Stylus 720SW túléli a kisebb eséseket, és víz alatt is gond nélkül használható. Alaposan kipróbáltuk: megúsztattuk és hajigáltuk is.

20060630olympusst.jpg

Vazze,én eddig is mondtam,hogy jó kis gépek ezek,de mindenki lehurrogott!

!uppsz !uppsz /d

!uppsz !uppsz /d

Sõt, ennek már utódja is van, de azt lusta voltam belinkelni!! /d/d

Csak az a kurva xD kártya.... /d/d/d

/d/d/d/d/d

20060630olympusst.jpg

Ha valahogy eltudnám passzolni a HP-mat akkro ilyet vennék! Már rég kinéztem magamnak! Jónak tûnik!

!uppsz !uppsz /d

Én soha nem hurrogtalak le! Nekem most is az egyik gépem egy Olympus! /d/d/d

Csak már régi szegényke! /d/d/d

Ha valahogy eltudnám passzolni a HP-mat akkro ilyet vennék! Már rég kinéztem magamnak! Jónak tûnik!

Voltam ma a Media Marktban, és ha már arra jártam, megnéztem, megfogdostam egy ilyet! Tényleg spórolj rá, nagyon pofás!! /d

Voltam ma a Media Marktban, és ha már arra jártam, megnéztem, megfogdostam egy ilyet! Tényleg spórolj rá, nagyon pofás!! /d

Sajnos most inkább a konyhára spórolok, hogy tudjuk azzal folytatni az építkezést, de ha meg mégis spórolnék akkor elõbb egy 400D-re fájna a fogam! /d/d/d Utána jöhetne egy ilyen is. Nagyon érdekel a vízalatti fotózás!

Keresek olyan oldalt ahol MAGYAR NYELVÛ és OBJEKTÍV objektívteszteket találhatok.

Medve....na ez az amit nem hogy magyarul de idegen nyelven se fogsz találni. Szétböngésztem egyszer én is már az agyam meg a netet, de ha találtam valamirõl jót, arról rögtön volt rossz is máshol.

Én úgy vagyok vele, hogy ha szörpöt iszom akkor a benne levõ gyümölcs az gyümölcs legyen ne utánzat. Azaz nem vagyok híve ha egy gépen nem a fényképezõgép gyártó álltal kreált obi van. Nem mondom hogy nincs szuper nem gyári Nikon, Canon, Olympus obi, de az ami minõségi Sigma az szinte ugyanannyi mint a gyári. Akkor meg minek.

DE mondom ez csak egy privát vélemény volt.

Medve....na ez az amit nem hogy magyarul de idegen nyelven se fogsz találni. Szétböngésztem egyszer én is már az agyam meg a netet, de ha találtam valamirõl jót, arról rögtön volt rossz is máshol.

Én úgy vagyok vele, hogy ha szörpöt iszom akkor a benne levõ gyümölcs az gyümölcs legyen ne utánzat. Azaz nem vagyok híve ha egy gépen nem a fényképezõgép gyártó álltal kreált obi van. Nem mondom hogy nincs szuper nem gyári Nikon, Canon, Olympus obi, de az ami minõségi Sigma az szinte ugyanannyi mint a gyári. Akkor meg minek.

DE mondom ez csak egy privát vélemény volt.

:):taps:)

Szóval nem azért nem találok soha semmit, mert béna vagyok... :):)

Nekem van egy ilyenem, megvizsgálhatod mûködés közben is...

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...