Eznaki Hozzászólás May 1, 2007 Author Share Hozzászólás May 1, 2007 Nekem van egy ilyenem, megvizsgálhatod mûködés közben is... És ezt csak most mondod????? Elhozhattad volna a talira! Valahogy kitámasztottam volna a szemhéjamat egy teszt idejére még! Link to comment
Coyote Hozzászólás May 1, 2007 Share Hozzászólás May 1, 2007 És ezt csak most mondod????? Elhozhattad volna a talira! Valahogy kitámasztottam volna a szemhéjamat egy teszt idejére még! majd 13-án megvizsgálod... :D Link to comment
Eznaki Hozzászólás May 1, 2007 Author Share Hozzászólás May 1, 2007 majd 13-án megvizsgálod... :D Jól hangzik! Link to comment
Guest bubo Hozzászólás May 3, 2007 Share Hozzászólás May 3, 2007 Miugtán egy abszolút amatõr fotós vagyok - inkább videokamerával készítek felvételeket - szíveskedjetek profi fotósok felvilágosítani, hogy egy digitális fényképezõgép esetében mit takar a megapixel? Link to comment
wkutya Hozzászólás May 3, 2007 Share Hozzászólás May 3, 2007 Miugtán egy abszolút amatõr fotós vagyok - inkább videokamerával készítek felvételeket - szíveskedjetek profi fotósok felvilágosítani, hogy egy digitális fényképezõgép esetében mit takar a megapixel? Nagyon-nagyon messze vagyok profiságtól,annyit tudok mondani,hogy a mega az millió,a pixel meg képpont.Vagyis azt mutatja meg,hogy az elkészült kép mennyi képpontból áll.Azt írták valahol régen,hogy egy jóminõségû hagyományos módon készült fénykép kb 15 000 000 képpontból állhatna,vagyis 15 megapixeles. Link to comment
dkz Hozzászólás May 3, 2007 Share Hozzászólás May 3, 2007 Nagyon-nagyon messze vagyok profiságtól,annyit tudok mondani,hogy a mega az millió,a pixel meg képpont.Vagyis azt mutatja meg,hogy az elkészült kép mennyi képpontból áll.Azt írták valahol régen,hogy egy jóminõségû hagyományos módon készült fénykép kb 15 000 000 képpontból állhatna,vagyis 15 megapixeles. ...de az rengeteg!Egy 8 megapixeles gép bõven elég,hacsak nem akarsz plakátot nyomtatni! Link to comment
wkutya Hozzászólás May 3, 2007 Share Hozzászólás May 3, 2007 ...de az rengeteg!Egy 8 megapixeles gép bõven elég,hacsak nem akarsz plakátot nyomtatni! Ahogy mondod.Egy tavalyelõtti szaklap azt írta,ha "csak" magadnak akarsz fényképezni,esetleg kinyomtatni(olyan A4-es méretig),akkor bõven elég 3 MP. Link to comment
Coyote Hozzászólás May 4, 2007 Share Hozzászólás May 4, 2007 Az azért koccos. Viszont egy jó minõségû 1600x1200-as (kb. 2 mega) képrõl már lehet elfogadható 13x9-es fotót csináltatni. Az A4-hez nem árt meg kb. 8 mega. Link to comment
DerMedve Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 Bõvült a család!!!!! Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a kitobit lecseréltem egy használtan, viszonylag kevés (Sokisnak errõl más a véleménye ) pénzért beszerzett Canon 28-80 f/3,5-5,6 USM obira!!!! Link to comment
Guest Dream Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 Bõvült a család!!!!!Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a kitobit lecseréltem egy használtan, viszonylag kevés (Sokisnak errõl más a véleménye ) pénzért beszerzett Canon 28-80 f/3,5-5,6 USM obira!!!! Most sírjak??? Örülünk neki!!! !kocc !kocc Link to comment
Guest baera Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 Bõvült a család!!!!! Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a kitobit lecseréltem egy használtan, viszonylag kevés (Sokisnak errõl más a véleménye ) pénzért beszerzett Canon 28-80 f/3,5-5,6 USM obira!!!! gyorsan tesztelni, hadd lássuk az eredményt! Link to comment
DerMedve Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 gyorsan tesztelni, hadd lássuk az eredményt! Csináltunk már sok képet együtt, de nem igazán a Téged érdeklõ témakörben.... Nézz be a Hová megyünk - Hol voltunk topikba! Link to comment
Guest baera Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 Csináltunk már sok képet együtt, de nem igazán a Téged érdeklõ témakörben.... Nézz be a Hová megyünk - Hol voltunk topikba! egy----honnan tudod, engem mi érdekel???? és voltam, láttam, szép. Link to comment
DerMedve Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 egy----honnan tudod, engem mi érdekel???? és voltam, láttam, szép. Jogos, ott a pont.... Mi érdekel? Link to comment
Guest baera Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 Jogos, ott a pont.... Mi érdekel? ezt az eszmecserét majd szûkebb nyilvánosság elõtt folytatjuk, jó? !pir Link to comment
DerMedve Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 ezt az eszmecserét majd szûkebb nyilvánosság elõtt folytatjuk, jó? !pir !pir !pir Van MSN-em... !angel !angel !amazed Link to comment
Guest baera Hozzászólás May 26, 2007 Share Hozzászólás May 26, 2007 !pir !pir Van MSN-em... !angel !angel !amazed köszi, az nekem is. Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 9, 2007 Share Hozzászólás June 9, 2007 Bõvült a család!!!!! Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a kitobit lecseréltem egy használtan, viszonylag kevés (Sokisnak errõl más a véleménye ) pénzért beszerzett Canon 28-80 f/3,5-5,6 USM obira!!!! Forza VATERA!!!! Elfelejtettem eldicsekedni, hogy köszönhetõen a fentebb említett oldalnak, tovább bõvült kis családom egy Canon 50/F1.8 EF II obival... Nagyon tetszik az, amit az obi csinál, bõdületesen kevés fény mellett is boldogul, és tûéles képeket lehet vele készíteni!!!! Ha esetleg valaki elgondolkodott rajta, csak ajánlani tudom...... http://www.edigital.hu/product.php?product...at=0&page=1 Link to comment
weisz Hozzászólás June 9, 2007 Share Hozzászólás June 9, 2007 Forza VATERA!!!! Elfelejtettem eldicsekedni, hogy köszönhetõen a fentebb említett oldalnak, tovább bõvült kis családom egy Canon 50/F1.8 EF II obival... Nagyon tetszik az, amit az obi csinál, bõdületesen kevés fény mellett is boldogul, és tûéles képeket lehet vele készíteni!!!! Ha esetleg valaki elgondolkodott rajta, csak ajánlani tudom...... http://www.edigital.hu/product.php?product...at=0&page=1 Ez nagyon állat obi! Gratulálok !!! Link to comment
Guest Dream Hozzászólás June 9, 2007 Share Hozzászólás June 9, 2007 Forza VATERA!!!! Elfelejtettem eldicsekedni, hogy köszönhetõen a fentebb említett oldalnak, tovább bõvült kis családom egy Canon 50/F1.8 EF II obival... Nagyon tetszik az, amit az obi csinál, bõdületesen kevés fény mellett is boldogul, és tûéles képeket lehet vele készíteni!!!! Ha esetleg valaki elgondolkodott rajta, csak ajánlani tudom...... http://www.edigital.hu/product.php?product...at=0&page=1 Mikor adod kölcsön, hogy legalább használva legyen???? Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 9, 2007 Share Hozzászólás June 9, 2007 Mikor adod kölcsön, hogy legalább használva legyen???? Halkan súgom meg, hogy a Juti-Sokis sorozat már a két új obival készült..... !pff !pff Link to comment
Guest Dream Hozzászólás June 9, 2007 Share Hozzászólás June 9, 2007 Halkan súgom meg, hogy a Juti-Sokis sorozat már a két új obival készült..... !pff !pff Meghallottam, de attól még kérem õket... Link to comment
weisz Hozzászólás June 10, 2007 Share Hozzászólás June 10, 2007 Halkan súgom meg, hogy a Juti-Sokis sorozat már a két új obival készült..... !pff !pff Éppen akartam is mondani, hogy tök homályosak a képek... Ha gondolod 10-é megveszem tõled! !amazed Link to comment
Eznaki Hozzászólás June 11, 2007 Author Share Hozzászólás June 11, 2007 Éppen akartam is mondani, hogy tök homályosak a képek... Ha gondolod 10-é megveszem tõled! !amazed Adnál érte olyan sokat? Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 12, 2007 Share Hozzászólás June 12, 2007 Ez már elhangzott itt, csak kicsit bentebb.... Hátha valaki elolvassa.... "Bármilyen gépet vehetsz, csak tükörrelfexeset NE!!!!! Az egy pénztemetõ!!!! Összegürcölöd a pénzt. Elmész, megveszed... (na az sem egyszerû, de errõl máskor...) Hazaviszed. Megtanulod használni. Aztán rájössz, hogy vannak benne még kiaknázatlan lehetõségek, és veszel egy másik objektívet, mondjuk egy telét. Majd megint összejön egy kis pénz, és lecseréled a kitobit. Megbotránkozva veszed észre, hogy kinõtted imádott fotóstáskádat. Szembesülsz azzal, hogy a táskapiac annyiban különbözik a mobiloktól, hogy itt a méret és az ár egyenesen, nem pedig fordítottan arányos. Közben vettél egy állványt is, de ez alap, meg viszonylag olcsó is. Szóval! Ha tükörreflexes gépet akarsz venni, akkor gyûjts össze félmillió forintot, 400ezret rakj a bankba, és 100ezerért vegyél egy jó kompaktot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most