Mukyy Hozzászólás December 10, 2019 Share Hozzászólás December 10, 2019 2 percekkel ezelőtt, geejza hozzászólása: Neked még úgy is el merem adni Lényeg hogy térj át Nikonra! Annyi képet nem tudsz belerakni 1 Link to comment
Mukyy Hozzászólás December 10, 2019 Share Hozzászólás December 10, 2019 6 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Annyi képet nem tudsz belerakni Maradok a márkánál:):) De teljesen mindegy hogy milyen fényképezőgéppel fotózol. A lényeg hogy nagyon sok szép izgalmas kép készüljön vele, renget boldog pillanatot szerezzetek vele egymásnak és rá legyen írva hogy Canon 3 Link to comment
cavalieros Hozzászólás June 9, 2021 Share Hozzászólás June 9, 2021 On 2019. 12. 10. at 21:10, Mukyy hozzászólása: Maradok a márkánál:):) De teljesen mindegy hogy milyen fényképezőgéppel fotózol. A lényeg hogy nagyon sok szép izgalmas kép készüljön vele, renget boldog pillanatot szerezzetek vele egymásnak és rá legyen írva hogy Canon Oszt bedühödik és durvákat fog mondani , és vesz 1 Hasselblad H6D-400c mert csakarzértis Link to comment
Trisztán Hozzászólás December 30, 2021 Share Hozzászólás December 30, 2021 Nemtom mennyire igaz, de érdekes: https://24.hu/tech/2021/12/29/canon-csucskategorias-dslr-tukorreflexes-fenykepezogep-gyartas-vege/ 1 Link to comment
Mukyy Hozzászólás January 2, 2022 Share Hozzászólás January 2, 2022 On 2021. 12. 30. at 19:25, Trisztán hozzászólása: Nemtom mennyire igaz, de érdekes: https://24.hu/tech/2021/12/29/canon-csucskategorias-dslr-tukorreflexes-fenykepezogep-gyartas-vege/ Igazából szerintem nem is kell ezeken mit fejleszteni már, a mostani gépek tudásának is jó ha az 1 negyedét kihasználjuk. Kipróbáltam már egy pár gépet, lehet szépíteni a dolgot hogy ennyi iso val dolgozik annyi iso val dolgozik. Ha nincs fény nem tudsz rendes képet csinálni. Szétmosódott, zajos fényképszerű képződmények lesznek. Link to comment
Mukyy Hozzászólás January 2, 2022 Share Hozzászólás January 2, 2022 36 percekkel ezelőtt, tralalla hozzászólása: Erre van az Ájfon, tanitsalak hülyegyerek? Igen igazad van, de most itt a komoly gépekről beszélünk nem a bóvliról 1 Link to comment
miszcsi Hozzászólás January 2, 2022 Share Hozzászólás January 2, 2022 5 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Igazából szerintem nem is kell ezeken mit fejleszteni már, a mostani gépek tudásának is jó ha az 1 negyedét kihasználjuk. Kipróbáltam már egy pár gépet, lehet szépíteni a dolgot hogy ennyi iso val dolgozik annyi iso val dolgozik. Ha nincs fény nem tudsz rendes képet csinálni. Szétmosódott, zajos fényképszerű képződmények lesznek. Te mintha talaltal volna mar erre megoldast a hosszabitos geppel :))))) Ha mar ott a hosszabito akkor a fenyforrast is lehet onnan taplalni 1 Link to comment
miszcsi Hozzászólás January 2, 2022 Share Hozzászólás January 2, 2022 5 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Igazából szerintem nem is kell ezeken mit fejleszteni már, a mostani gépek tudásának is jó ha az 1 negyedét kihasználjuk. Kipróbáltam már egy pár gépet, lehet szépíteni a dolgot hogy ennyi iso val dolgozik annyi iso val dolgozik. Ha nincs fény nem tudsz rendes képet csinálni. Szétmosódott, zajos fényképszerű képződmények lesznek. Megapixel haborut hol hagytad ? Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most