Ugrás a tartalomra

Digitális fényképezõgépek

Eznaki

Recommended Posts

6 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Annyi képet nem tudsz belerakni/z:)

Maradok a márkánál:):)

De teljesen mindegy hogy milyen fényképezőgéppel fotózol. A lényeg hogy nagyon sok szép izgalmas kép készüljön vele, renget boldog pillanatot szerezzetek vele egymásnak és rá legyen írva hogy Canon/z

• Vicces 3
On 2019. 12. 10. at 21:10, Mukyy hozzászólása:

Maradok a márkánál:):)

De teljesen mindegy hogy milyen fényképezőgéppel fotózol. A lényeg hogy nagyon sok szép izgalmas kép készüljön vele, renget boldog pillanatot szerezzetek vele egymásnak és rá legyen írva hogy Canon/z

Oszt bedühödik és durvákat fog mondani , és vesz 1 Hasselblad H6D-400c :minions14:mert csakarzértis :kalap_1:

On 2021. 12. 30. at 19:25, Trisztán hozzászólása:

Igazából szerintem nem is kell ezeken mit fejleszteni már, a mostani gépek tudásának is jó ha az 1 negyedét kihasználjuk.

Kipróbáltam már egy pár gépet, lehet szépíteni a dolgot hogy ennyi iso val dolgozik annyi iso val dolgozik. Ha nincs fény nem tudsz rendes képet csinálni.

Szétmosódott, zajos fényképszerű képződmények lesznek.

5 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Igazából szerintem nem is kell ezeken mit fejleszteni már, a mostani gépek tudásának is jó ha az 1 negyedét kihasználjuk.

Kipróbáltam már egy pár gépet, lehet szépíteni a dolgot hogy ennyi iso val dolgozik annyi iso val dolgozik. Ha nincs fény nem tudsz rendes képet csinálni.

Te mintha talaltal volna mar erre megoldast a hosszabitos geppel :))))) /z Ha mar ott a hosszabito akkor a fenyforrast is lehet onnan taplalni :troll:

• Vicces 1
5 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Megapixel haborut hol hagytad ? :troll:

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...