Ugrás a tartalomra

Digitális fényképezõgépek

Eznaki

Recommended Posts

CsakoNem tudom megítélni milyen géppel készült a kép, mert mit kell nézni?? !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz [ Módosítva 2005 Feb 10 Thu, 08:12 ]
Bibe: ugy gondoltam, hogy ez a topic a digigepekrol szol es hogy a kep felbontasaval a geped kepessegeid akarod kihangsulyozni, ezert kerdeztem milyen digi geppel keszultek a kepek ... !uppsz
Ez is egy makro! :taps:taps:taps:szem:)
Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek :)
Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is :):):)2552_szem.jpg[ 2552_szem.jpg ]
Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek :)
Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is :):):) KÉP1 [ 2552_szem.jpg ]
Minõségileg nem lehet ellene semmilyen kifogás ... nagyon jó kép /b /b /b Én azért nem szeretem, mert kiragad egy részletet valamibõl ... az ember általában mindent összességében néz ... egy táj hiába szép, ha a látókörödbe beleesik egy ipartelep is ... hiába szép egy farok, ha a hozzátartozó férfi nem nyújt semmilyen élményt, stb. És fordítva is lehet valaminek, valakinek a részlete szép, ha az összbenyomás nem harmonizál vele, akkor ... hát így értettem azt, hogy nem szeretem a makrót ... egy virágot, egy rovart, és van még sokminden amit összességében jobban meg lehet mutatni egy makroval. De ez valóban jó kép ...:):):O
Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is :):):O KÉP1 [ 2552_szem.jpg ]
Minõségileg nem lehet ellene semmilyen kifogás ... nagyon jó kép /b /b /b Én azért nem szeretem, mert kiragad egy részletet valamibõl ... az ember általában mindent összességében néz ... egy táj hiába szép, ha a látókörödbe beleesik egy ipartelep is ... hiába szép egy farok, ha a hozzátartozó férfi nem nyújt semmilyen élményt, stb. És fordítva is lehet valaminek, valakinek a részlete szép, ha az összbenyomás nem harmonizál vele, akkor ... hát így értettem azt, hogy nem szeretem a makrót ... egy virágot, egy rovart, és van még sokminden amit összességében jobban meg lehet mutatni egy makroval. De ez valóban jó kép ...:O:):)
Ez én vok.... ;);):) !mad !mad !mad [ Módosítva 2005 Feb 13 Sun, 19:44 ]
Inci! Ez én vok.... :taps:):taps
Tudom ... :taps:szem Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose
Inci! Ez én vok.... :taps:taps:taps
Tudom ... :szem:) Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose
Köszönöm :):):):) Egyébként szorgoskodtam, és felraktam az ismerkedjünk topicba is képet - ott megnézheted összhatásban. Igaz, nem akt, sõt....
Inci! Ez én vok.... :taps:taps:taps
Tudom ... :szem:) Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose
Köszönöm :):):):) Egyébként szorgoskodtam, és felraktam az ismerkedjünk topicba is képet - ott megnézheted összhatásban. Igaz, nem akt, sõt....
Óóóó ... már túl vagyok Rajtad:) !pir :) !rose
És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ]
Ezt hívják gyertyánfának? !amazed /d/d/d
Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.
De jó!!!!! Ezek szerint csokor vár, ha hazamék... /d/d/d/d/d
Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.
/a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a
/a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a
Huh, most megkönnyebbültem. /d/d Õszintén szólva kicsit be voltam ijedve, hogy le leszek cseszerintve, hogy mi a fenének kell nekem mindig mindent észrevenni... !szom !szom !szom [ Módosítva 2005 Feb 14 Mon, 14:52 ]

Bibevadász! Ezek a képek baromi jók. Nem volt nehéz némelyiket elkapni? Az enyém sajnos nem tud adott pillanatnyi képet készíteni, mert elõbb élesít, aztán készít. De akkor már késõ. Majd a következõ gépet majd megfontolva fogom venni.Csabesz /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d

Bibevadász! Ezek a képek baromi jók. Nem volt nehéz némelyiket elkapni? Az enyém sajnos nem tud adott pillanatnyi képet készíteni, mert elõbb élesít, aztán készít. De akkor már késõ. Majd a következõ gépet majd megfontolva fogom venni.Csabesz /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d /b /d
Köszönöm az elismerõ szavakat. /d/d/d Bizony, egy gép vásárlása nem egyszerû dolog, óriási rizikó. Én egyenlõre úgy érzem, hogy jól választottam. /d/d/d Több embert megkérdeztem, akik már járatosak voltak a digitális fényképezésben, és a válaszok alapján a Fuji felé tendáltam. Az f810 épp akkor jelent meg, amikor kint jártam Németországban. Itthon az f700-zal szimpatizáltam, de ott az f810-est jobb áron megkaptam, mint amennyiért itthon az f700-ast. Elvileg az f700 is képes ugyanerre, lényeges eltérés az a két típus között, hogy a 810 tud 16:9 arányú felvételt is készíteni (bár ezt a funkcióját szinte sosem használom). Majd ha veszek egy kétmilliós plazma tévét........ /d/d/d

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...