Guest b.csabesz Hozzászólás February 9, 2005 Share Hozzászólás February 9, 2005 Hát mit szóljak! Nem csak meggyõzõ, hanem lenyûgözõ. Köszi a képeket. Majd dobok én is egy párat. Link to comment
Guest csako Hozzászólás February 10, 2005 Share Hozzászólás February 10, 2005 Elég lesz ennyi? !hmm !hmm !hmm Ha nem elég meggyõzõ, akkor szólj!! !huh !huh !huh Akkor jobban "megrázom magam". KÉP1 [ 2552_makrotattoo.jpg ] Ez milyen geppel keszult Bibe? /b /b Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 10, 2005 Share Hozzászólás February 10, 2005 CsakoNem tudom megítélni milyen géppel készült a kép, mert mit kell nézni?? !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz [ Módosítva 2005 Feb 10 Thu, 08:12 ] Link to comment
Guest csako Hozzászólás February 10, 2005 Share Hozzászólás February 10, 2005 CsakoNem tudom megítélni milyen géppel készült a kép, mert mit kell nézni?? !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz !uppsz [ Módosítva 2005 Feb 10 Thu, 08:12 ] Bibe: ugy gondoltam, hogy ez a topic a digigepekrol szol es hogy a kep felbontasaval a geped kepessegeid akarod kihangsulyozni, ezert kerdeztem milyen digi geppel keszultek a kepek ... !uppsz Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 10, 2005 Share Hozzászólás February 10, 2005 Szia!Ne hari, de figyelmetlenül olvastam el a hozzászólásodat.Fuji Finepix F 810-el készültek. Link to comment
Guest csako Hozzászólás February 10, 2005 Share Hozzászólás February 10, 2005 Szia!Ne hari, de figyelmetlenül olvastam el a hozzászólásodat.Fuji Finepix F 810-el készültek. Nincs harag Bibe! Nem vagyok en olyan harugos fajta ... Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 11, 2005 Share Hozzászólás February 11, 2005 Ez is egy makro! [ 2552_bellk_lek.jpg ] Link to comment
inciter Hozzászólás February 11, 2005 Share Hozzászólás February 11, 2005 Ez is egy makro! Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Ez is egy makro! Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is [ 2552_szem.jpg ] Link to comment
inciter Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Ez is egy makro! Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is KÉP1 [ 2552_szem.jpg ] Minõségileg nem lehet ellene semmilyen kifogás ... nagyon jó kép /b /b /b Én azért nem szeretem, mert kiragad egy részletet valamibõl ... az ember általában mindent összességében néz ... egy táj hiába szép, ha a látókörödbe beleesik egy ipartelep is ... hiába szép egy farok, ha a hozzátartozó férfi nem nyújt semmilyen élményt, stb. És fordítva is lehet valaminek, valakinek a részlete szép, ha az összbenyomás nem harmonizál vele, akkor ... hát így értettem azt, hogy nem szeretem a makrót ... egy virágot, egy rovart, és van még sokminden amit összességében jobban meg lehet mutatni egy makroval. De ez valóban jó kép ...:) Link to comment
Guest meinschatzi Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Ez is egy makro! Én alapjáraton nem szeretem a makro képeket ... a virágok, és a rovarok azok, amiknél ez kivételt képez ... ez egy jó példája ennek Inci!Mivel rovar már szerepelt, így most felteszek egy "virágrészletet" is KÉP1 [ 2552_szem.jpg ] Minõségileg nem lehet ellene semmilyen kifogás ... nagyon jó kép /b /b /b Én azért nem szeretem, mert kiragad egy részletet valamibõl ... az ember általában mindent összességében néz ... egy táj hiába szép, ha a látókörödbe beleesik egy ipartelep is ... hiába szép egy farok, ha a hozzátartozó férfi nem nyújt semmilyen élményt, stb. És fordítva is lehet valaminek, valakinek a részlete szép, ha az összbenyomás nem harmonizál vele, akkor ... hát így értettem azt, hogy nem szeretem a makrót ... egy virágot, egy rovart, és van még sokminden amit összességében jobban meg lehet mutatni egy makroval. De ez valóban jó kép ...:) Ez én vok.... !mad !mad !mad [ Módosítva 2005 Feb 13 Sun, 19:44 ] Link to comment
inciter Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Inci! Ez én vok.... Tudom ... Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose Link to comment
Guest meinschatzi Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Inci! Ez én vok.... Tudom ... Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose Köszönöm Egyébként szorgoskodtam, és felraktam az ismerkedjünk topicba is képet - ott megnézheted összhatásban. Igaz, nem akt, sõt.... Link to comment
inciter Hozzászólás February 13, 2005 Share Hozzászólás February 13, 2005 Inci! Ez én vok.... Tudom ... Azért nem akartam ezt megjegyezni, nehogy megint valami félreértés legyen ... hiszen amikor a makrokról beszéltem, akkor általában véve a makrokra gondoltam... és ugyan volt olyan makro Rólad is ami ... emlékszel? Bibevadász felrakott a kebledrõl is egy makrót ... ahol szintén nem a látottakkal volt problémám, hanem azzal, hogy általában összességében szeretem látni a Nõt ... a mosolyát, az arcát, a szemét, mindent ... egy átlagos aktkép is fantasztikus tud lenni ilyesmitõl, és egy fantasztikus testrõl készült kép is átlagossá süllyedhet egy unott pillantástól akár ... az összhang az, amitõl elalélok:) Ezért nem reagáltam például arra a képre sem ... de most megteszem ... szép szemed van:) !rose Köszönöm Egyébként szorgoskodtam, és felraktam az ismerkedjünk topicba is képet - ott megnézheted összhatásban. Igaz, nem akt, sõt....Óóóó ... már túl vagyok Rajtad:) !pir !rose Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 Itt mindenki a saját szerszámait mutogatja. !hmm !hmm !hmm !hmm !hmm !hmm Én megmutatom, a virágokét. /b /b /b /b /b Mert nekik is van ám. !uppsz !uppsz !uppsz [ 2552_bibe_s_.........jpg ] Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.[ 2552_frtike.jpg ] Link to comment
inciter Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ] Ezt hívják gyertyánfának? !amazed Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ] Ezt hívják gyertyánfának? !amazed Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van. Link to comment
Guest meinschatzi Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ] Ezt hívják gyertyánfának? !amazed Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.De jó!!!!! Ezek szerint csokor vár, ha hazamék... Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ] Ezt hívják gyertyánfának? !amazed Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.De jó!!!!! Ezek szerint csokor vár, ha hazamék... /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a Link to comment
Guest meinschatzi Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ] Ezt hívják gyertyánfának? !amazed Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.De jó!!!!! Ezek szerint csokor vár, ha hazamék... /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a /a Huh, most megkönnyebbültem. Õszintén szólva kicsit be voltam ijedve, hogy le leszek cseszerintve, hogy mi a fenének kell nekem mindig mindent észrevenni... !szom !szom !szom [ Módosítva 2005 Feb 14 Mon, 14:52 ] Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 Hogy egy ilyen is milyen szõrös. [ 2552_mhecsek.jpg ][ Módosítva 2005 Feb 14 Mon, 15:13 ] Link to comment
Guest b.csabesz Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 Bibevadász! Ezek a képek baromi jók. Nem volt nehéz némelyiket elkapni? Az enyém sajnos nem tud adott pillanatnyi képet készíteni, mert elõbb élesít, aztán készít. De akkor már késõ. Majd a következõ gépet majd megfontolva fogom venni.Csabesz /b /b /b /b /b /b /b Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 14, 2005 Share Hozzászólás February 14, 2005 Bibevadász! Ezek a képek baromi jók. Nem volt nehéz némelyiket elkapni? Az enyém sajnos nem tud adott pillanatnyi képet készíteni, mert elõbb élesít, aztán készít. De akkor már késõ. Majd a következõ gépet majd megfontolva fogom venni.Csabesz /b /b /b /b /b /b /b Köszönöm az elismerõ szavakat. Bizony, egy gép vásárlása nem egyszerû dolog, óriási rizikó. Én egyenlõre úgy érzem, hogy jól választottam. Több embert megkérdeztem, akik már járatosak voltak a digitális fényképezésben, és a válaszok alapján a Fuji felé tendáltam. Az f810 épp akkor jelent meg, amikor kint jártam Németországban. Itthon az f700-zal szimpatizáltam, de ott az f810-est jobb áron megkaptam, mint amennyiért itthon az f700-ast. Elvileg az f700 is képes ugyanerre, lényeges eltérés az a két típus között, hogy a 810 tud 16:9 arányú felvételt is készíteni (bár ezt a funkcióját szinte sosem használom). Majd ha veszek egy kétmilliós plazma tévét........ Link to comment
Guest Bibevadász Hozzászólás February 16, 2005 Share Hozzászólás February 16, 2005 Ma ismét fotózgattam.[ 2552_vrs_kavir.jpg ] Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most