Ugrás a tartalomra

Digitális fényképezõgépek

Eznaki

Recommended Posts

Sziasztok!Néhány éve az OLYMPUS C-4000-est ajánlotta egy ismerõsöm, akkor még 235 eFt-ba került. Megvártam, míg 100 eFt alá megy az ára és kb. 1 éve megvettem. Nem rossz gép, de ha kicsit vártam volna, már sokkal jobbat kapnék. Persze a végtelenségig nem lehetett várni, hiszen a filmek kidolgoztatása sokba került, ezért kb. 5-6 éve csak a negatívokat gyártottam, ritkán láttam papírképet a felvételeimrõl.Fõleg az optikai zoommal nem vagyok kibékülve, kicsit keveslem (csak 3x-os). Szuperjó viszont, hogy akár 2 cm-rõl lehet vele makrózni, ez egy kisgyermekes családban mindig jól jön, pl. amikor csigát, bogarat kellett fotózni a kisfiamnak.Éjszakai felvételeket is készítettem, de muszáj lesz venni már egy fotoállványt, mert általában mindig akkor kellene, amikor éppen nincs nálam kölcsön.

egy kicsit beújítottunk :szemcanon 300 D !lol !lol !lol !lol !lol
Na gratulálok! Mostmár három gyönyörû amatõr modell néz ilyen gép lencséjébe minden fotózásnál! legalábbis, akikrõl tudok...
Na gratulálok! Mostmár három gyönyörû amatõr modell néz ilyen gép lencséjébe minden fotózásnál! legalábbis, akikrõl tudok...
pontosabban 3 gyönyörû modellt :jujj fotóz 2 profi meg egy amatõr/én/
Illetve, van egy két modell ott még !amazed néha...!!!! /b
És még valami.KÉP1 [ 2552_frtike.jpg ]
Ezt hívják gyertyánfának? !amazed :szem:jujj:)
Szerintem nem az! Mónika csokrában van dekorációkéntValami örökzöld. Hasonló levelekkel, mint a borostyánnak van.
Mert ez a borostyán termése! A levél is az övé. A borostyánnak kétfajta levele is van. :)
lopi ilyen géppel és modellel, nomeg a balatonparti gyönyörû témákkal hálás dolog a fotózás, nem lesz nehéz kiismerni a géped, nekem is eltartott egy darabig de megérte.Pénteken viszek neked néhány könyvet, ha gondolod.
pontosabban 3 gyönyörû modellt :) fotóz 2 profi meg egy amatõr/én/
lopi ilyen géppel és modellel, nomeg a balatonparti gyönyörû témákkal hálás dolog a fotózás, nem lesz nehéz kiismerni a géped, nekem is eltartott egy darabig de megérte.Pénteken viszek neked néhány könyvet, ha gondolod.
tovi akkor itt lesz a szent anna egyik remekmûve is !kocc :jujj !kocc :)/d/d:):) elõre is köszönöm :)

Nem tud valaki véletlen digitális kamerát pofátlanul olcsón?Csak az lenne a lényeges, hogy a paraméterek többsége manuálisan állítható legyen. A cserélhetõ objectív nem fontos.A jövõben feltett képeink múlnak rajta. !sir Régebben sokat 'fotóztunk' egy 1.3Mp-es Logitech webkamerával. Mókás dolog de a minõséget illetõen kicsit elszállt az idõ felette....

Nem tud valaki véletlen digitális kamerát pofátlanul olcsón?Csak az lenne a lényeges, hogy a paraméterek többsége manuálisan állítható legyen. A cserélhetõ objectív nem fontos.A jövõben feltett képeink múlnak rajta. !sir Régebben sokat 'fotóztunk' egy 1.3Mp-es Logitech webkamerával. Mókás dolog de a minõséget illetõen kicsit elszállt az idõ felette....
Mi az a pofátlanul olcsó?A Fuji FinePix S7000 olyan 100 körül van, és egy csomó mindent állíthatsz rajta kézzel, beépített vaku, plusz vakupapucs külsõhöz. Ja, 6 megapixel és jó hozzá a CF I kártya, kíméli az akksit, meg ilyenek. Kifutó széria, de szuper szerintem, nekem is ez van, csak ajánlani tudom.
Mi az a pofátlanul olcsó?A Fuji FinePix S7000 olyan 100 körül van, és egy csomó mindent állíthatsz rajta kézzel, beépített vaku, plusz vakupapucs külsõhöz. Ja, 6 megapixel és jó hozzá a CF I kártya, kíméli az akksit, meg ilyenek. Kifutó széria, de szuper szerintem, nekem is ez van, csak ajánlani tudom.
Szegény az eklézsia. A múlt héten ettük meg a malacperselyt. Lakásfelújítás stb...Elég lenne egy 2-3Mpixeles valószínüleg elengedhetetlenül használt gép. !szom
Arvid a pofátlanul olcsó mindig relatív... Most olvastam egy másik fórumban, hogy egy Canon 300D 2 aksival, portrémarkolattal eladó 120 ezer Ft-ért. 8000 expo van benne, ami nem olyan sok.Ez is sok pénz, de ezért a gépér megéri.....
Szegény az eklézsia. A múlt héten ettük meg a malacperselyt. Lakásfelújítás stb...Elég lenne egy 2-3Mpixeles valószínüleg elengedhetetlenül használt gép. !szom
Akkor egy jó tanács!Várjál még vele, mert ha nagyon olcsót veszel, akkor csak sajnálni fogod késõbb, akármilyen olcsó is volt.Itt valóban igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve, sõt néha a drágának is, bizonyos típusoknál.De ze az én véleményem :)
Köszönöm a válaszokat. :) Valószínû még akkor várok...azért ha valaki lát hasonló gépet a kuka mellé téve szóljon.. :) Addig marad a kölcsöngép, vagy megtanulok szépen rajzolni !lol
Esetleg fejleszd a memóriádat... :):)
Köszönöm a válaszokat. :) Valószínû még akkor várok...azért ha valaki lát hasonló gépet a kuka mellé téve szóljon.. :) Addig marad a kölcsöngép, vagy megtanulok szépen rajzolni !lol
Esetleg fejleszd a memóriádat... :):)
Vagy ha van költõi vénád, akkor rímbe faragott képekben is beszélhetsz, az olcsó is /d/d

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...