krujger Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 Megvettem az új gépemet! Most próbálgatom. Ezt a lányoknak csináltam!KÉP1 ozman remélem nem gond ha egy picit játszottam. Ha valakit már untatok akkor szóljon és nem játszok többet a színekkel, komoylan. Link to comment
petya Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 Alapvetõen levi egy dolgot felejt el: Ne mindenki tud és akar kiadni 200-400 ezer forintot egy fényképezõgépért.Aki árérzékeny (a többség) ott igenis jó alternatíva a fuji, a Minolta, a Kodak.A Panasonicot kifelejtetted, igencsak ajánlható! Tapasztalatból beszélek Talán a legjobb objektív (Leica) a mezõnyben, optikai stabilizátor (nem az ccd képét próbálja helyrerázni, hanem a lencsét állítja), minden lehet manuális és rengeteg ügyes fícsör !kocc Link to comment
Tovi Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 Alapvetõen levi egy dolgot felejt el: Ne mindenki tud és akar kiadni 200-400 ezer forintot egy fényképezõgépért.Aki árérzékeny (a többség) ott igenis jó alternatíva a fuji, a Minolta, a Kodak.A Panasonicot kifelejtetted, igencsak ajánlható! Tapasztalatból beszélek Talán a legjobb objektív (Leica) a mezõnyben, optikai stabilizátor (nem az ccd képét próbálja helyrerázni, hanem a lencsét állítja), minden lehet manuális és rengeteg ügyes fícsör !kocc Igaz, kifelejtettem, sok egyébbel együtt, csak azt írtam ami hirtelen eszembe jutott....De valóban jók a Lumix szériát nagyon dicsérik... Link to comment
Frio Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 Alapvetõen levi egy dolgot felejt el: Ne mindenki tud és akar kiadni 200-400 ezer forintot egy fényképezõgépért.Aki árérzékeny (a többség) ott igenis jó alternatíva a fuji, a Minolta, a Kodak.A Panasonicot kifelejtetted, igencsak ajánlható! Tapasztalatból beszélek Talán a legjobb objektív (Leica) a mezõnyben, optikai stabilizátor (nem az ccd képét próbálja helyrerázni, hanem a lencsét állítja), minden lehet manuális és rengeteg ügyes fícsör !kocc Igaz, kifelejtettem, sok egyébbel együtt, csak azt írtam ami hirtelen eszembe jutott....De valóban jók a Lumix szériát nagyon dicsérik...Cava is azzal fotóz és a képei nagyon ütõsek Link to comment
Frio Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 KÖszi, fiúk, hogy már megint kereszttûzben vagyok! Végülis ha jobban esik egyesek önérzetének meg gépeik iránti szeretetének, akkor én azt is mondhatom, hogy az összes gép szuper, kivéve a sz@r Canont... Kérdeztetek, és én elmondtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET. És (ezekszerint nem elégszer) igyekeztem azt is hangsúlyozni, hogy "szerény véleményem szerint"... Abszolút nem érdekel, hogy a Fuji mit tud, és mit nem tud, miben jó és miben nem. Egyszerûen véleményt kért valaki és én leírtam, hogy mire kell tudomásom szerint odafigyelni. Ugyanezt tettem a Kodak géppel is, bárhogy is írta itt lentebb valaki, hogy nem tudtam megalapozni véleményemet. Elmondtam, hogy számomra miért nem fényképezõgép márka a Kodak... Ha valaki figylne arra is, amit írok, akkor észrevehette volna, hogy a Canonról is elmondtam a minap a negatív véleményemet. Hogy miért mindíg negatív véleményeket mondok??? Ennek is egyszerû (szerintem) az oka: aki már nézeget egy gépet, az már valami miatt "beleszeretett" abba a gépbe. Tehát nem sok értelme van annak, hogy rátegyek egy lapáttal: "igen! ez kell neked! ne is nézz mást! vedd meg mihamarabb! Ennél sokkal fontosabb, hogy az esetleges hibákra felhívd az "elvakult" ember figyelmét. Persze nem kötelezõ megfogadni...Tovi: a Canonhoz való ragaszkodásom tapasztalatokon alapszik, nem a különleges betûtípus tetszett meg rajta, vagy a szónak a "zamata". Bármennyire hihetetlen, volt már Kodak gépem is. Sõt, Agfa is, és Fujim most is van (Erika táskájában mindennapos szolgálatot teljesít) Volt már Sonym, és még "valódi" Trust-om is... Vajon ezek után mégis mi miatt maradtam a Canon mellett???? És mégegy félreértést hadd oszlassak el: A Canonnak nem csak 200e fölött vannak gépei... És nem is a 400e a plafon (ezt nekem elhiheted!) Na szóval: ígérem, ezután csak jót vagy semmit... (elvégre halottról csak azt szoktak! /a /a /a /a /a /a )Csigavér. Szerintem nem csak te vagy Canon párti Érzékeny vagy mostanában barátom lazíts !kocc !kocc !kocc Link to comment
Tovi Hozzászólás August 26, 2005 Share Hozzászólás August 26, 2005 KÖszi, fiúk, hogy már megint kereszttûzben vagyok! Végülis ha jobban esik egyesek önérzetének meg gépeik iránti szeretetének, akkor én azt is mondhatom, hogy az összes gép szuper, kivéve a sz@r Canont... Kérdeztetek, és én elmondtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET. És (ezekszerint nem elégszer) igyekeztem azt is hangsúlyozni, hogy "szerény véleményem szerint"... Abszolút nem érdekel, hogy a Fuji mit tud, és mit nem tud, miben jó és miben nem. Egyszerûen véleményt kért valaki és én leírtam, hogy mire kell tudomásom szerint odafigyelni. Ugyanezt tettem a Kodak géppel is, bárhogy is írta itt lentebb valaki, hogy nem tudtam megalapozni véleményemet. Elmondtam, hogy számomra miért nem fényképezõgép márka a Kodak... Ha valaki figylne arra is, amit írok, akkor észrevehette volna, hogy a Canonról is elmondtam a minap a negatív véleményemet. Hogy miért mindíg negatív véleményeket mondok??? Ennek is egyszerû (szerintem) az oka: aki már nézeget egy gépet, az már valami miatt "beleszeretett" abba a gépbe. Tehát nem sok értelme van annak, hogy rátegyek egy lapáttal: "igen! ez kell neked! ne is nézz mást! vedd meg mihamarabb! Ennél sokkal fontosabb, hogy az esetleges hibákra felhívd az "elvakult" ember figyelmét. Persze nem kötelezõ megfogadni...Tovi: a Canonhoz való ragaszkodásom tapasztalatokon alapszik, nem a különleges betûtípus tetszett meg rajta, vagy a szónak a "zamata". Bármennyire hihetetlen, volt már Kodak gépem is. Sõt, Agfa is, és Fujim most is van (Erika táskájában mindennapos szolgálatot teljesít) Volt már Sonym, és még "valódi" Trust-om is... Vajon ezek után mégis mi miatt maradtam a Canon mellett???? És mégegy félreértést hadd oszlassak el: A Canonnak nem csak 200e fölött vannak gépei... És nem is a 400e a plafon (ezt nekem elhiheted!) Na szóval: ígérem, ezután csak jót vagy semmit... (elvégre halottról csak azt szoktak! /a /a /a /a /a /a )Levi ne legyé már ennyire érzékeny..... Annyi volt csupán a megjegyzésem, hogy van aki csak 30-50 e Ft-ot tud kiadni egy akár használt gépre, és ez nagyon igaz. Abban az alsóbb szegmensben igenis van alternatívája a Canonnak, minél feljebb megyünk ez úgy csökken, fogynak el a számbajöhetõ gépek.Tudod jól, hogy én is Canon párti vagyok, de nem CSAK az a fényképezõ.Gondolom Erika táskájában sem azért van a Fuji, mert olyan használhatatlan, és "megszorul az a kiálló pöcök", hanem végülis aránylag szép képeket csinál. A célnak megfelel, hirtelen elõkapjuk és lövünk pár képet...Persze nem profi fotósnak való, de azok itt nincsenek is....[ Módosítva 2005 Aug 26 Fri, 20:33 ] Link to comment
Guest Maxxx Hozzászólás August 27, 2005 Share Hozzászólás August 27, 2005 Huha! Mennyi Canonos! Egy Nikonos meghúzhatja magát a sarokban azért? )Szerény véleményem szerint az, mivel kattintgatsz csak a kép minõségére nézve érdekes. De egy képnek valami mondanivalójának is kell , hogy legyen. Egy jó géppel csak idõt spórolhat az ember az utómunkálatoknál. "Olcsó" gépeknél általában el kell viselni valami kopromisszumot a kép rovására.Illetve meg kell tanulni velük bánni.A drága tükörreflexes digiteknél meg csak úgy ömlik az emberre a sok sok hibalehetõség. Arról nem is beszélve , ha egyszer belekezdesz akkor örök életedre rabbá leszel.Azon felesleges vitázni melyik márka a jó. Minden cégnek vannak jó, és rossz gépei is. Mindegyiknek vannak apró hibái.Amiknek meg nincs, azok árban elérhetettlenek halandó ember számára. Viszont egy szint elérése után kénytelen márkafüggõvé vállni az ember, mert különben kidobott az ablakon pár millkó amit addigi gépparkjába beleölt. Amig a multiknak nem érdeke a szabványosítás addig ez lesz. Remélem a két "vezetõ" japán céget elöbb, vagy utóbb lenyomja valami ismeretlen kis csapat. És akkor rádöbbennek mennyire nem jó irányba fejlesztgetik manapság az ipart. Link to comment
Guest Maxxx Hozzászólás August 27, 2005 Share Hozzászólás August 27, 2005 Életetem elsõ tükrõs gépe egy Zenit 12Xp volt. Jó kis gép volt. A szagára és súllyára még most is emléxem.Öröm volt vele a fotózás.Bár akkoriban még a fekete fehér képek élték hõskorukat. Persze létezet már színes is, csak nem érte meg elöhívatni még akkora volt az árkülönbség. Elsõ digit gépem egy Nikon 885 volt. Rengeteget szenvedtem az erõs piros árnyalatú képekkel amit kevés fénynél produkált. Igazából kiadásom nem volt rá, talán csak a pót akksi.Aztán következõ gépem egy D70-es. Na ez meg porszívó csoda! ) De sokkal jobb ugy fotózgatni, hogy tudom minden rajtam múlik. Szóval nem csak lenyomok egy gombot és kész is.Akit elkap a fotózás szele, az mindig többre vágyik. A kudarcok meg ösztökélik a mínõségi képekre. De itt is mint mindenhol máshol az életben, a gyakorlat teszi a mestert. Szerintem profi vá nem attól vállik az ember milyen gépet használ. Hanem hogy a képei, milyen érzelmeket nyítnak meg abban aki megnézi ökett. Szóval nem technika hanem tehetség kell inkább. Link to comment
Eznaki Hozzászólás August 27, 2005 Author Share Hozzászólás August 27, 2005 ...Akit elkap a fotózás szele, az mindig többre vágyik. A kudarcok meg ösztökélik a mínõségi képekre. De itt is mint mindenhol máshol az életben, a gyakorlat teszi a mestert. Szerintem profi vá nem attól vállik az ember milyen gépet használ. Hanem hogy a képei, milyen érzelmeket nyítnak meg abban aki megnézi ökett. Szóval nem technika hanem tehetség kell inkább. /b /b /b Link to comment
Eznaki Hozzászólás August 27, 2005 Author Share Hozzászólás August 27, 2005 ...Akit elkap a fotózás szele, az mindig többre vágyik. A kudarcok meg ösztökélik a mínõségi képekre. De itt is mint mindenhol máshol az életben, a gyakorlat teszi a mestert. Szerintem profi vá nem attól vállik az ember milyen gépet használ. Hanem hogy a képei, milyen érzelmeket nyítnak meg abban aki megnézi ökett. Szóval nem technika hanem tehetség kell inkább. /b /b /b Ja!És sajnos én ezért nem leszek soha még jó amatõr sem! !szom De azért próbálkozom! Link to comment
krujger Hozzászólás August 27, 2005 Share Hozzászólás August 27, 2005 Nem akartam bele szólni a nagyok dolgába de nekem CSAK egy nikon fényképezõgépem van, azért szeretem mert számomra egyszerû beállításával és kezelésével magam számára és családom számára elfogadható képeket tudok létrehozni. Igazából nem az számít, hogy kinek milyen gépe van hanem szerintem, az tudsz-e olyan képet csinálni vele ami mások számára is elismerést váltasz ki. Legyen az bármilyen drága vagy " kacat". a Feltöltött képeim is ezzel a "kacattal" készülnek, jó vagy rossz a ti hozzászólásotok majd eldönti. Link to comment
ozman Hozzászólás August 28, 2005 Share Hozzászólás August 28, 2005 Megvettem az új gépemet! Most próbálgatom. Ezt a lányoknak csináltam!KÉP1 ozman remélem nem gond ha egy picit játszottam. Ha valakit már untatok akkor szóljon és nem játszok többet a színekkel, komoylan.KÉP1Nagyon jó kép lett! Vannak dolgok amiket még lehet hegyezni! Ez az! Köszi! Nagyon tetszik! Link to comment
ozman Hozzászólás August 28, 2005 Share Hozzászólás August 28, 2005 KÖszi, fiúk, hogy már megint kereszttûzben vagyok! Végülis ha jobban esik egyesek önérzetének meg gépeik iránti szeretetének, akkor én azt is mondhatom, hogy az összes gép szuper, kivéve a sz@r Canont... Kérdeztetek, és én elmondtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET. És (ezekszerint nem elégszer) igyekeztem azt is hangsúlyozni, hogy "szerény véleményem szerint"... Abszolút nem érdekel, hogy a Fuji mit tud, és mit nem tud, miben jó és miben nem. Egyszerûen véleményt kért valaki és én leírtam, hogy mire kell tudomásom szerint odafigyelni. Ugyanezt tettem a Kodak géppel is, bárhogy is írta itt lentebb valaki, hogy nem tudtam megalapozni véleményemet. Elmondtam, hogy számomra miért nem fényképezõgép márka a Kodak... Ha valaki figylne arra is, amit írok, akkor észrevehette volna, hogy a Canonról is elmondtam a minap a negatív véleményemet. Hogy miért mindíg negatív véleményeket mondok??? Ennek is egyszerû (szerintem) az oka: aki már nézeget egy gépet, az már valami miatt "beleszeretett" abba a gépbe. Tehát nem sok értelme van annak, hogy rátegyek egy lapáttal: "igen! ez kell neked! ne is nézz mást! vedd meg mihamarabb! Ennél sokkal fontosabb, hogy az esetleges hibákra felhívd az "elvakult" ember figyelmét. Persze nem kötelezõ megfogadni...Tovi: a Canonhoz való ragaszkodásom tapasztalatokon alapszik, nem a különleges betûtípus tetszett meg rajta, vagy a szónak a "zamata". Bármennyire hihetetlen, volt már Kodak gépem is. Sõt, Agfa is, és Fujim most is van (Erika táskájában mindennapos szolgálatot teljesít) Volt már Sonym, és még "valódi" Trust-om is... Vajon ezek után mégis mi miatt maradtam a Canon mellett???? És mégegy félreértést hadd oszlassak el: A Canonnak nem csak 200e fölött vannak gépei... És nem is a 400e a plafon (ezt nekem elhiheted!) Na szóval: ígérem, ezután csak jót vagy semmit... (elvégre halottról csak azt szoktak! /a /a /a /a /a /a )Figyu Levi! Én kértem a véleményedet/véleményetek, te leírtad én pedig megköszönöm így utólag! Irányt adtál nekem hogy miyen problémák adódhatnak! Mostmár tudom hogy mire figyeljek oda esetleg mit próbáljak megelõzni!Egyébként én nem ebbe voltam belezúgva hanem egy 10e-rel drágább olympusba! De sajnos erre tellett! És nem rosszindulatból írtam oda Medvének a véleményedet hanem tájékoztató jelleggel! Egyébként már!!!! Észleltem néhány " hibáját". !dam Link to comment
ozman Hozzászólás August 28, 2005 Share Hozzászólás August 28, 2005 Ozi, semmi gondom veled!...Meg úgy egyébként is... senkivel..Tudom, hogy nekem jár többet a szám a kelleténél. Igyekszem majd visszafogni magam.Szerintem ne tedd mert ezzel például nekem segítettél!És szerintem épp úgy mint az anyáknak is a saját gyerekük a legyszebb, nekünk is ( álltalában) a saját gépünk a legjobb! De egy külsö vélemény mindíg elgondolkodtató és megfontolandó eseteg megfogadható!! Lásd gyereket vagy digitkamerát vagy akármit! !dam Link to comment
DerMedve Hozzászólás August 29, 2005 Share Hozzászólás August 29, 2005 KÖszi, fiúk, hogy már megint kereszttûzben vagyok! Végülis ha jobban esik egyesek önérzetének meg gépeik iránti szeretetének, akkor én azt is mondhatom, hogy az összes gép szuper, kivéve a sz@r Canont... Kérdeztetek, és én elmondtam a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET. És (ezekszerint nem elégszer) igyekeztem azt is hangsúlyozni, hogy "szerény véleményem szerint"... Abszolút nem érdekel, hogy a Fuji mit tud, és mit nem tud, miben jó és miben nem. Egyszerûen véleményt kért valaki és én leírtam, hogy mire kell tudomásom szerint odafigyelni. Ugyanezt tettem a Kodak géppel is, bárhogy is írta itt lentebb valaki, hogy nem tudtam megalapozni véleményemet. Elmondtam, hogy számomra miért nem fényképezõgép márka a Kodak... Ha valaki figylne arra is, amit írok, akkor észrevehette volna, hogy a Canonról is elmondtam a minap a negatív véleményemet. Hogy miért mindíg negatív véleményeket mondok??? Ennek is egyszerû (szerintem) az oka: aki már nézeget egy gépet, az már valami miatt "beleszeretett" abba a gépbe. Tehát nem sok értelme van annak, hogy rátegyek egy lapáttal: "igen! ez kell neked! ne is nézz mást! vedd meg mihamarabb! Ennél sokkal fontosabb, hogy az esetleges hibákra felhívd az "elvakult" ember figyelmét. Persze nem kötelezõ megfogadni...Tovi: a Canonhoz való ragaszkodásom tapasztalatokon alapszik, nem a különleges betûtípus tetszett meg rajta, vagy a szónak a "zamata". Bármennyire hihetetlen, volt már Kodak gépem is. Sõt, Agfa is, és Fujim most is van (Erika táskájában mindennapos szolgálatot teljesít) Volt már Sonym, és még "valódi" Trust-om is... Vajon ezek után mégis mi miatt maradtam a Canon mellett???? És mégegy félreértést hadd oszlassak el: A Canonnak nem csak 200e fölött vannak gépei... És nem is a 400e a plafon (ezt nekem elhiheted!) Na szóval: ígérem, ezután csak jót vagy semmit... (elvégre halottról csak azt szoktak! /a /a /a /a /a /a )Szerintem qrvára nem voltál kereszttûzben, egyszerûen beszélgettünk a fényképezõgépekrõl. Ráadásul a Kodakkal kapcsolatban nem azt írtam, hogy nem tudod megalapozni a véleményedet, hanem hogy nem alapoztad meg. De nem is kell, biztos vagyok benne, hogy egy gép vételénél az érzemi szempontok is nagy szerepet játszanak. Nekünk - eccerû földi halandóknak - ez talán még fontosabb, mint a profiknak, akik már esetlegesen évtizedek óta fotóznak, és végigmentek már az összes géptipuson. Ez kb. egy kicsit olyan volt, mintha elkezdtünk volna vitatkozni, hogy a francia, a német, az olasz, vagy a japán autók állnak az élen. Lehet érvelni pro és kontra, de ahol az érzelmek is szerepet játszanak, mindez nem sokat ér. Nekem akkor is sokat jelent az, ha Ti nagyok megnyilvánultok itt a topikban, mert abból biztosan le tudok szûrni magamnak valami jót is. Ráadásul kell egy kis pörgés, egy kis paprikás hangulat, egy kis vita!!! Az nem baj, ha ütköznek a vélemények, csak utána a poharak koccanjanak, ne az állkapcsok! Szóval, továbbra is várom a véleményedet, a tapasztalataidat, legfeljebb majd jól nem fogadom meg, és utólag verem a fejem a falba, hogy "bezzeg a Levi megmondta"... Link to comment
Guest Maxxx Hozzászólás August 29, 2005 Share Hozzászólás August 29, 2005 Most akkor nem fog folyni a vér? Semmi izgalom. (legyint)) Link to comment
DerMedve Hozzászólás August 29, 2005 Share Hozzászólás August 29, 2005 Most akkor nem fog folyni a vér? Semmi izgalom. (legyint))Vér még folyhat, azt nem zárja ki az intelligens eszmecsere... Link to comment
Guest Elkhound Hozzászólás August 30, 2005 Share Hozzászólás August 30, 2005 Egyébként áruljátok már el: ha berakok ide három képet 640X480 felbontásban, 30-40KB-ra letömörítve ugyanarról a tárgyról három különbözõ géppel fotózva, ki vállaja be, hogy megállapítja, melyik milyen géppel készült???? Ha van ilyen, akkor jelentkezzen... Ha nincs, akkor gondolkozzatok el azon, hogy mirõl is beszélünk???Mostanában készült képeidet az Opera egy Canon EOS 20D-nek tulajdonítja. Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 Az normalis, hogy RAW modba allitott gepen allithato a feheregyensuly? !hmm Szamomra ez valahogy ellentmondasos azzal, hogy RAW modban a fenykepezogep nem vegez a kepen feldolgozast. !szom Link to comment
Tovi Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 Az normalis, hogy RAW modba allitott gepen allithato a feheregyensuly? !hmm Szamomra ez valahogy ellentmondasos azzal, hogy RAW modban a fenykepezogep nem vegez a kepen feldolgozast. !szom A RAW nem tartalmaz formázott képinfomációt (csak minimálisat), azt az utómunka során végzed. Link to comment
Tovi Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 Az normalis, hogy RAW modba allitott gepen allithato a feheregyensuly? !hmm Szamomra ez valahogy ellentmondasos azzal, hogy RAW modban a fenykepezogep nem vegez a kepen feldolgozast. !szom Na kicsit bõvebben:A RAW formátumot nyers adatformátumnak is nevezik, mert a kép digitalizálás utáni adatait tartalmazza. Ezeken az adatokon a fényképezõgép szoftvere még nem végzett átalakításokat, korrekciókat (színegyensúly, kontrasztállítás stb.). Veszteségmentes módon van tömörítve. A nyers RAW képek utólagos korrekciót igényelnek. Színmélysége általában 36 bit. Ez a fényképezõgépbõl letölthetõ legtöbb adatot tartalmazó állomány. [ Módosítva 2005 Sep 03 Sat, 23:13 ] Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 A RAW nem tartalmaz formázott képinfomációt (csak minimálisat), azt az utómunka során végzed.Igen ezt en is igy tudom.Csak ma vettem eszre, hogy RAW felvetele soran tudom allitani a feheregyensulyt es ez hatassal is van a vegeredmenyre.Es itt jon a kerdes, ha tudom allitani akkor mit alitsak? (marmint milyen feheregyensuly beallitast) Link to comment
Tovi Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 A RAW nem tartalmaz formázott képinfomációt (csak minimálisat), azt az utómunka során végzed.Igen ezt en is igy tudom.Csak ma vettem eszre, hogy RAW felvetele soran tudom allitani a feheregyensulyt es ez hatassal is van a vegeredmenyre.Es itt jon a kerdes, ha tudom allitani akkor mit alitsak? (marmint milyen feheregyensuly beallitast)Nem tudom, nem ismerem a gépedet... Nem csak az LCD-n látod a változást? Mert a RAW megnyitásakor csak formázatlan információk kerülnek a fotokezelõ szoftverbe... Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás September 3, 2005 Share Hozzászólás September 3, 2005 Nem tudom, nem ismerem a gépedet... Nem csak az LCD-n látod a változást? Mert a RAW megnyitásakor csak formázatlan információk kerülnek a fotokezelõ szoftverbe...Fuji s5500-asEs PS CS-el neztem a RAW-ot es van kulonbseg ket kulonbozo beallitasnal. Link to comment
Lili Szabolcsa Hozzászólás September 13, 2005 Share Hozzászólás September 13, 2005 Sziasztok.Eladó egy 10 hónapos HP M307-es digitális fényképezõ 3.2 MP-s.Ha valakit érdekel irjon.Ára 128 MB-os memoriakártyával 25000 forint. Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most