Guest gyorsi Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 bár nem partner oldal de érdemes körülnézni nekem a tripont oldalon az HENSEL SZETT Expert Pro Kit I. az egyik álmom remélem nem sokáig [ Módosítva 2005 dec 11 v, 19:56 ] Isteni masina! !angel Link to comment
Lili Szabolcsa Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 Hááát ... nem kaptam S9500-t, nagyon szomorú voltam ... viszont vettünk egy Panasonic DMC-FZ30-at ... szinte ugyanazokkal a paraméterekkel, az optikai zoom-ja erõsebb, 12x-es (35-420 mm).Csak hogy ne fájjon a szíve ozmannak !amazed Lopi ... a tükörreflexes gépen nagyon törtem a fejem, de igazából vannak korlátai is, meg hát egy pénznyelõ ... ezzel most letudtam mindent, még szûrõt kell hozzá vennem, és kész Viszont az elk0vetkez[ napok szabadideje azzal fog telni, hogy tanulgatom mi micsoda a g;pen De ha gyakorolod hogyan is müködik légyszi állitsd oda elé RC-t is!!! Link to comment
ozman Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 Hááát ... nem kaptam S9500-t, nagyon szomorú voltam ... viszont vettünk egy Panasonic DMC-FZ30-at ... szinte ugyanazokkal a paraméterekkel, az optikai zoom-ja erõsebb, 12x-es (35-420 mm).Csak hogy ne fájjon a szíve ozmannak !amazed Lopi ... a tükörreflexes gépen nagyon törtem a fejem, de igazából vannak korlátai is, meg hát egy pénznyelõ ... ezzel most letudtam mindent, még szûrõt kell hozzá vennem, és kész Viszont az elk0vetkez[ napok szabadideje azzal fog telni, hogy tanulgatom mi micsoda a g;pen Gratulálok hozzá! Várjuk a gépeket! !kocc !kocc !kocc !kocc !kocc !kocc !dam Link to comment
weisz Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 red carrion! inciter! Gratulálok az új gépetekhez! /b (...mondjuk én már ki is próbáltam! Fasza gép!) Link to comment
Eznaki Hozzászólás January 15, 2006 Author Share Hozzászólás January 15, 2006 Hááát ... nem kaptam S9500-t, nagyon szomorú voltam ... viszont vettünk egy Panasonic DMC-FZ30-at ... szinte ugyanazokkal a paraméterekkel, az optikai zoom-ja erõsebb, 12x-es (35-420 mm).Csak hogy ne fájjon a szíve ozmannak !amazed Lopi ... a tükörreflexes gépen nagyon törtem a fejem, de igazából vannak korlátai is, meg hát egy pénznyelõ ... ezzel most letudtam mindent, még szûrõt kell hozzá vennem, és kész Viszont az elk0vetkez[ napok szabadideje azzal fog telni, hogy tanulgatom mi micsoda a g;pen Gratulálok az új géphez. Nekem ez jobban tetszik, mint a Fuji, de persze ez gusztus dolga!Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"? Link to comment
Guest ozmanne Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 Hááát ... nem kaptam S9500-t, nagyon szomorú voltam ... viszont vettünk egy Panasonic DMC-FZ30-at ... szinte ugyanazokkal a paraméterekkel, az optikai zoom-ja erõsebb, 12x-es (35-420 mm).Csak hogy ne fájjon a szíve ozmannak !amazed Lopi ... a tükörreflexes gépen nagyon törtem a fejem, de igazából vannak korlátai is, meg hát egy pénznyelõ ... ezzel most letudtam mindent, még szûrõt kell hozzá vennem, és kész Viszont az elk0vetkez[ napok szabadideje azzal fog telni, hogy tanulgatom mi micsoda a g;pen Örül! /a Használjátok egészséggel! Link to comment
red carrion Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 Örül! /a Használjátok egészséggel! Köszönjük mindenkinek, nagyon szupik vagytok !kiss !kiss !kiss Link to comment
inciter Hozzászólás January 15, 2006 Share Hozzászólás January 15, 2006 Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"?Az extra optikai zoom, amelynek alkalmazását a 8 megapixeles nagy felbontású CCD középsõ részének használata teszi lehetõvé, 8 megapixelnél alacsonyabb felbontás mellett tovább bõvíti a 12x optikai zoom lehetõségeit. A zoomátfogás 5 megapixel felbontásnál 15,3x, 3 megapixeles felbontásnál pedig 19,1x nagyítás érhetõ el. A zoomátfogás a 4x digitális zoommal kombinálva összesen 76,5x (35 mm-es fényképezõgépeknél ez 35mm - 2677 mm-nek felel meg), ami igazán bámulatos. Ez az érték mindössze 2 m-es tárgytávolságnál is érvényes.Na ... érted már, Eznaki? !amazed [ Módosítva 2006 jan 15 v, 21:25 ] Link to comment
Eznaki Hozzászólás January 16, 2006 Author Share Hozzászólás January 16, 2006 Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"?Az extra optikai zoom, amelynek alkalmazását a 8 megapixeles nagy felbontású CCD középsõ részének használata teszi lehetõvé, 8 megapixelnél alacsonyabb felbontás mellett tovább bõvíti a 12x optikai zoom lehetõségeit. A zoomátfogás 5 megapixel felbontásnál 15,3x, 3 megapixeles felbontásnál pedig 19,1x nagyítás érhetõ el. A zoomátfogás a 4x digitális zoommal kombinálva összesen 76,5x (35 mm-es fényképezõgépeknél ez 35mm - 2677 mm-nek felel meg), ami igazán bámulatos. Ez az érték mindössze 2 m-es tárgytávolságnál is érvényes.Na ... érted már, Eznaki? !amazed [ Módosítva 2006 jan 15 v, 21:25 ] Ezt ilyen határozottan nem merném kijelenteni, de azt hiszem értem. De ha lehetõségem lesz rá akkor majd megnézem és esetleg ki is próbálom! Link to comment
ozman Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"?Az extra optikai zoom, amelynek alkalmazását a 8 megapixeles nagy felbontású CCD középsõ részének használata teszi lehetõvé, 8 megapixelnél alacsonyabb felbontás mellett tovább bõvíti a 12x optikai zoom lehetõségeit. A zoomátfogás 5 megapixel felbontásnál 15,3x, 3 megapixeles felbontásnál pedig 19,1x nagyítás érhetõ el. A zoomátfogás a 4x digitális zoommal kombinálva összesen 76,5x (35 mm-es fényképezõgépeknél ez 35mm - 2677 mm-nek felel meg), ami igazán bámulatos. Ez az érték mindössze 2 m-es tárgytávolságnál is érvényes.Na ... érted már, Eznaki? !amazed [ Módosítva 2006 jan 15 v, 21:25 ] Akkor ez olyan mint az elõzõ gépemen volt! 4 mp-nél nem nagyon volt digitzoom! 0,33mp-nél pedig óriási volt a skála! !dam Link to comment
Eznaki Hozzászólás January 16, 2006 Author Share Hozzászólás January 16, 2006 Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"?Az extra optikai zoom, amelynek alkalmazását a 8 megapixeles nagy felbontású CCD középsõ részének használata teszi lehetõvé, 8 megapixelnél alacsonyabb felbontás mellett tovább bõvíti a 12x optikai zoom lehetõségeit. A zoomátfogás 5 megapixel felbontásnál 15,3x, 3 megapixeles felbontásnál pedig 19,1x nagyítás érhetõ el. A zoomátfogás a 4x digitális zoommal kombinálva összesen 76,5x (35 mm-es fényképezõgépeknél ez 35mm - 2677 mm-nek felel meg), ami igazán bámulatos. Ez az érték mindössze 2 m-es tárgytávolságnál is érvényes.Na ... érted már, Eznaki? !amazed [ Módosítva 2006 jan 15 v, 21:25 ] Akkor ez olyan mint az elõzõ gépemen volt! 4 mp-nél nem nagyon volt digitzoom! 0,33mp-nél pedig óriási volt a skála! !dam Hát ha jól értettem a leírást és Incitert akkor itt épp arról van szó, hogy ez nem a digit zoom! Én például a digit zoomot nem is használom. Hanem az optikai zoommal játszanak valahogy. Kíváncsi is vagyok rá, hogy ez hogy mûködik! Link to comment
inciter Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 Engem külön érdekelne, hogy mit jelent a leírásában jelzett "extra optikai zoom"?Az extra optikai zoom, amelynek alkalmazását a 8 megapixeles nagy felbontású CCD középsõ részének használata teszi lehetõvé, 8 megapixelnél alacsonyabb felbontás mellett tovább bõvíti a 12x optikai zoom lehetõségeit. A zoomátfogás 5 megapixel felbontásnál 15,3x, 3 megapixeles felbontásnál pedig 19,1x nagyítás érhetõ el. A zoomátfogás a 4x digitális zoommal kombinálva összesen 76,5x (35 mm-es fényképezõgépeknél ez 35mm - 2677 mm-nek felel meg), ami igazán bámulatos. Ez az érték mindössze 2 m-es tárgytávolságnál is érvényes.Na ... érted már, Eznaki? !amazed [ Módosítva 2006 jan 15 v, 21:25 ] Akkor ez olyan mint az elõzõ gépemen volt! 4 mp-nél nem nagyon volt digitzoom! 0,33mp-nél pedig óriási volt a skála! !dam Hát ha jól értettem a leírást és Incitert akkor itt épp arról van szó, hogy ez nem a digit zoom! Én például a digit zoomot nem is használom. Hanem az optikai zoommal játszanak valahogy. Kíváncsi is vagyok rá, hogy ez hogy mûködik!Jól érted Eznaki komám, ez nem digit zoom, ezt az optika produkálja ... hát amint lesz alkalmunk hogy összefussunk, megmutatom ... Link to comment
Guest döngi007 Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 sziasztokegy FujiFinepixS5600-al szemezek már jó idejeérdekelne a véleményetekesetleg ebben az árkategóriában mit tudnátok még ajánlani?elõre is köszja kezdõ vagyok, de kíváncsi! Link to comment
inciter Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 sziasztokegy FujiFinepixS5600-al szemezek már jó idejeérdekelne a véleményetekesetleg ebben az árkategóriában mit tudnátok még ajánlani?elõre is köszja kezdõ vagyok, de kíváncsi!Én Fuji rajongó vagyok egyébként, és az ár-teljesítményarányra az egy okos kis gép:) Link to comment
ozman Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 sziasztokegy FujiFinepixS5600-al szemezek már jó idejeérdekelne a véleményetekesetleg ebben az árkategóriában mit tudnátok még ajánlani?elõre is köszja kezdõ vagyok, de kíváncsi!Nekem az van! Ne szemezz! Vedd meg! !dam Link to comment
LeZo Hozzászólás January 16, 2006 Share Hozzászólás January 16, 2006 ha már Fuji akkor egy S3 pro... az nekem egy álom mert Nikon kedvelõ vagyok.... !angel de ez kb 0.00000000000000000001% esélyes egyenlõre Link to comment
weisz Hozzászólás January 19, 2006 Share Hozzászólás January 19, 2006 A svéd illetõségû Hasselblad bejelentette az eddigi legnagyobb felbontású DSLR gépet, a 39 megapixel felbontású H2D-39 digitális kamerát. A terméket persze nem hobbifotósoknak és karácsonyi családi képek készítõinek szánták. A svédek feltették maguknak a kérdést: Hogyan lehetne kifejleszteni és legyártani a világ legjobb digitális fényképezõgépét? A válasz pedig így hangzott: Elõször is készíts egy olyan digitális tükörreflexes gépet, amiben egy hihetetlenül nagy felbontású képérzékelõ rejtõzik, legyen mondjuk 39 millió pixeles. Ezután adj hozzá egy új RAW fájlformátumot, ami jobb színképet ad, jobban kezelhetõ és számos egyéb újdonsággal rendelkezik a korábbi változathoz képest. Biztos, ami biztos alapon ehhez még ki kellett fejleszteni egy szinte tökéletes lencserendszert is, ami speciális képkorrekciós eljárásaival még szebb képeket készít. Ezt Digital APO Correction-nek keresztelték. A gépet a Hasselblad H2-es modellre alapozták, de természetesen a legfontosabb alkatrészek kicserélésre kerültek. A 39 millió fényérzékeny pont egy 36.7 x 49 mm-es lapkán helyezkedik el - ez közel kétszer akkora, mint bármely napjainkban használt 35 mm-es rendszerû szenzor. Ez kristálytiszta és részletgazdag... részletmilliomos képet eredményez a hátfalon. Ezzel az eljárással minden nyomdai egényt ki lehet elégíteni a képek felbontását illetõen és óriási szabadságot ad a kreatív csapatok kezébe is a képkivágás, nagyítás és egyéb eljárások során. Ezt a minõséget csak fokozhatja a fejlett színkezelõ rendszer, amire a tervezés során szintén nagy figyelmet fordítottak. A kijelzõ kategóriájának megfelelõ, 2,2"-es átlójú OLED.Az érzékelõn realizálódott képet természetesen nem egy 16 Mb-os CF kártyára menti a gép hanem egy 80 GB-os merevlemezre, így a kb. 55 MB-os fotókból közel 1500-at tudunk tárolni egyszerre az apparátra csatlakoztatott tárhelyen Persze Microdrive is (CF Type II) használható, de a 20MB/s írási sebesség miatt nem igazán célravezetõ. Sorozatkép készítés is lehetséges, de a fotóriporterek álma Canon géppel szemben itt nem kép/mp-ben adják meg az értéket. A gép percenként 35 képet képes készíteni, ami figyelembe véve adottságait még mindig hihetetlen. Így viszont hamar lemerül a mellékelt Li-Ion akkumulátor, ami mindössze 250 kép készítésére elegendõ. Viszont a sok extráért cserébe ha valaki természetfotózásra szeretné használni a gépet, akkor ajánlatos a túrákhoz egy serpát is bérelni, ugyanis a gép alap súlya 2,2 kg. Link to comment
inciter Hozzászólás January 19, 2006 Share Hozzászólás January 19, 2006 A svéd illetõségû Hasselblad bejelentette az eddigi legnagyobb felbontású DSLR gépet, a 39 megapixel felbontású H2D-39 digitális kamerát. KÉP1A terméket persze nem hobbifotósoknak és karácsonyi családi képek készítõinek szánták. A svédek feltették maguknak a kérdést: Hogyan lehetne kifejleszteni és legyártani a világ legjobb digitális fényképezõgépét? A válasz pedig így hangzott: Elõször is készíts egy olyan digitális tükörreflexes gépet, amiben egy hihetetlenül nagy felbontású képérzékelõ rejtõzik, legyen mondjuk 39 millió pixeles. Ezután adj hozzá egy új RAW fájlformátumot, ami jobb színképet ad, jobban kezelhetõ és számos egyéb újdonsággal rendelkezik a korábbi változathoz képest. Biztos, ami biztos alapon ehhez még ki kellett fejleszteni egy szinte tökéletes lencserendszert is, ami speciális képkorrekciós eljárásaival még szebb képeket készít. Ezt Digital APO Correction-nek keresztelték. KÉP2A gépet a Hasselblad H2-es modellre alapozták, de természetesen a legfontosabb alkatrészek kicserélésre kerültek. A 39 millió fényérzékeny pont egy 36.7 x 49 mm-es lapkán helyezkedik el - ez közel kétszer akkora, mint bármely napjainkban használt 35 mm-es rendszerû szenzor. Ez kristálytiszta és részletgazdag... részletmilliomos képet eredményez a hátfalon. Ezzel az eljárással minden nyomdai egényt ki lehet elégíteni a képek felbontását illetõen és óriási szabadságot ad a kreatív csapatok kezébe is a képkivágás, nagyítás és egyéb eljárások során. Ezt a minõséget csak fokozhatja a fejlett színkezelõ rendszer, amire a tervezés során szintén nagy figyelmet fordítottak. A kijelzõ kategóriájának megfelelõ, 2,2"-es átlójú OLED.KÉP3Az érzékelõn realizálódott képet természetesen nem egy 16 Mb-os CF kártyára menti a gép hanem egy 80 GB-os merevlemezre, így a kb. 55 MB-os fotókból közel 1500-at tudunk tárolni egyszerre az apparátra csatlakoztatott tárhelyen Persze Microdrive is (CF Type II) használható, de a 20MB/s írási sebesség miatt nem igazán célravezetõ. Sorozatkép készítés is lehetséges, de a fotóriporterek álma Canon géppel szemben itt nem kép/mp-ben adják meg az értéket. A gép percenként 35 képet képes készíteni, ami figyelembe véve adottságait még mindig hihetetlen. Így viszont hamar lemerül a mellékelt Li-Ion akkumulátor, ami mindössze 250 kép készítésére elegendõ. Viszont a sok extráért cserébe ha valaki természetfotózásra szeretné használni a gépet, akkor ajánlatos a túrákhoz egy serpát is bérelni, ugyanis a gép alap súlya 2,2 kg.Hmmm ... ezt megveszem ... hogyé aggyák? Wazze ... ha ezt tudom, vártam volna egy hetet Mondjuk soha nem tudtam volna egy normális képet készíteni vele, de befogadnának a sznobok:);) Link to comment
DerMedve Hozzászólás January 19, 2006 Share Hozzászólás January 19, 2006 A svéd illetõségû Hasselblad bejelentette az eddigi legnagyobb felbontású DSLR gépet, a 39 megapixel felbontású H2D-39 digitális kamerát. KÉP1A terméket persze nem hobbifotósoknak és karácsonyi családi képek készítõinek szánták. A svédek feltették maguknak a kérdést: Hogyan lehetne kifejleszteni és legyártani a világ legjobb digitális fényképezõgépét? A válasz pedig így hangzott: Elõször is készíts egy olyan digitális tükörreflexes gépet, amiben egy hihetetlenül nagy felbontású képérzékelõ rejtõzik, legyen mondjuk 39 millió pixeles. Ezután adj hozzá egy új RAW fájlformátumot, ami jobb színképet ad, jobban kezelhetõ és számos egyéb újdonsággal rendelkezik a korábbi változathoz képest. Biztos, ami biztos alapon ehhez még ki kellett fejleszteni egy szinte tökéletes lencserendszert is, ami speciális képkorrekciós eljárásaival még szebb képeket készít. Ezt Digital APO Correction-nek keresztelték. KÉP2A gépet a Hasselblad H2-es modellre alapozták, de természetesen a legfontosabb alkatrészek kicserélésre kerültek. A 39 millió fényérzékeny pont egy 36.7 x 49 mm-es lapkán helyezkedik el - ez közel kétszer akkora, mint bármely napjainkban használt 35 mm-es rendszerû szenzor. Ez kristálytiszta és részletgazdag... részletmilliomos képet eredményez a hátfalon. Ezzel az eljárással minden nyomdai egényt ki lehet elégíteni a képek felbontását illetõen és óriási szabadságot ad a kreatív csapatok kezébe is a képkivágás, nagyítás és egyéb eljárások során. Ezt a minõséget csak fokozhatja a fejlett színkezelõ rendszer, amire a tervezés során szintén nagy figyelmet fordítottak. A kijelzõ kategóriájának megfelelõ, 2,2"-es átlójú OLED.KÉP3Az érzékelõn realizálódott képet természetesen nem egy 16 Mb-os CF kártyára menti a gép hanem egy 80 GB-os merevlemezre, így a kb. 55 MB-os fotókból közel 1500-at tudunk tárolni egyszerre az apparátra csatlakoztatott tárhelyen Persze Microdrive is (CF Type II) használható, de a 20MB/s írási sebesség miatt nem igazán célravezetõ. Sorozatkép készítés is lehetséges, de a fotóriporterek álma Canon géppel szemben itt nem kép/mp-ben adják meg az értéket. A gép percenként 35 képet képes készíteni, ami figyelembe véve adottságait még mindig hihetetlen. Így viszont hamar lemerül a mellékelt Li-Ion akkumulátor, ami mindössze 250 kép készítésére elegendõ. Viszont a sok extráért cserébe ha valaki természetfotózásra szeretné használni a gépet, akkor ajánlatos a túrákhoz egy serpát is bérelni, ugyanis a gép alap súlya 2,2 kg.Hmmm ... ezt megveszem ... hogyé aggyák? Wazze ... ha ezt tudom, vártam volna egy hetet Mondjuk soha nem tudtam volna egy normális képet készíteni vele, de befogadnának a sznobok:);) Már a "jógépeseknek" is külön klikkjük van??? !uppsz Link to comment
inciter Hozzászólás January 19, 2006 Share Hozzászólás January 19, 2006 A svéd illetõségû Hasselblad bejelentette az eddigi legnagyobb felbontású DSLR gépet, a 39 megapixel felbontású H2D-39 digitális kamerát. KÉP1A terméket persze nem hobbifotósoknak és karácsonyi családi képek készítõinek szánták. A svédek feltették maguknak a kérdést: Hogyan lehetne kifejleszteni és legyártani a világ legjobb digitális fényképezõgépét? A válasz pedig így hangzott: Elõször is készíts egy olyan digitális tükörreflexes gépet, amiben egy hihetetlenül nagy felbontású képérzékelõ rejtõzik, legyen mondjuk 39 millió pixeles. Ezután adj hozzá egy új RAW fájlformátumot, ami jobb színképet ad, jobban kezelhetõ és számos egyéb újdonsággal rendelkezik a korábbi változathoz képest. Biztos, ami biztos alapon ehhez még ki kellett fejleszteni egy szinte tökéletes lencserendszert is, ami speciális képkorrekciós eljárásaival még szebb képeket készít. Ezt Digital APO Correction-nek keresztelték. KÉP2A gépet a Hasselblad H2-es modellre alapozták, de természetesen a legfontosabb alkatrészek kicserélésre kerültek. A 39 millió fényérzékeny pont egy 36.7 x 49 mm-es lapkán helyezkedik el - ez közel kétszer akkora, mint bármely napjainkban használt 35 mm-es rendszerû szenzor. Ez kristálytiszta és részletgazdag... részletmilliomos képet eredményez a hátfalon. Ezzel az eljárással minden nyomdai egényt ki lehet elégíteni a képek felbontását illetõen és óriási szabadságot ad a kreatív csapatok kezébe is a képkivágás, nagyítás és egyéb eljárások során. Ezt a minõséget csak fokozhatja a fejlett színkezelõ rendszer, amire a tervezés során szintén nagy figyelmet fordítottak. A kijelzõ kategóriájának megfelelõ, 2,2"-es átlójú OLED.KÉP3Az érzékelõn realizálódott képet természetesen nem egy 16 Mb-os CF kártyára menti a gép hanem egy 80 GB-os merevlemezre, így a kb. 55 MB-os fotókból közel 1500-at tudunk tárolni egyszerre az apparátra csatlakoztatott tárhelyen Persze Microdrive is (CF Type II) használható, de a 20MB/s írási sebesség miatt nem igazán célravezetõ. Sorozatkép készítés is lehetséges, de a fotóriporterek álma Canon géppel szemben itt nem kép/mp-ben adják meg az értéket. A gép percenként 35 képet képes készíteni, ami figyelembe véve adottságait még mindig hihetetlen. Így viszont hamar lemerül a mellékelt Li-Ion akkumulátor, ami mindössze 250 kép készítésére elegendõ. Viszont a sok extráért cserébe ha valaki természetfotózásra szeretné használni a gépet, akkor ajánlatos a túrákhoz egy serpát is bérelni, ugyanis a gép alap súlya 2,2 kg.Hmmm ... ezt megveszem ... hogyé aggyák? Wazze ... ha ezt tudom, vártam volna egy hetet Mondjuk soha nem tudtam volna egy normális képet készíteni vele, de befogadnának a sznobok:);) Már a "jógépeseknek" is külön klikkjük van??? !uppsz Mindegy milyen klikknek nevezzük, csak legyenek kirekesztettek ... wazze:);) Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás February 6, 2006 Share Hozzászólás February 6, 2006 Van nalakinek tapasztalata arrol hogy meddig birja egy fenykepezo beepitett vakuja?Hany vakuzas utan eg ki, cserelheto e? Link to comment
red carrion Hozzászólás February 8, 2006 Share Hozzászólás February 8, 2006 Van nalakinek tapasztalata arrol hogy meddig birja egy fenykepezo beepitett vakuja?Hany vakuzas utan eg ki, cserelheto e?Aki tudna valami infót annak éppem most nem sikerül bejutni ide !szom !uppsz Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás February 8, 2006 Share Hozzászólás February 8, 2006 Van nalakinek tapasztalata arrol hogy meddig birja egy fenykepezo beepitett vakuja?Hany vakuzas utan eg ki, cserelheto e?Aki tudna valami infót annak éppem most nem sikerül bejutni ide !szom !uppsz Hogy hogy ki nem engedi be !hmm Tolem johet /a Link to comment
Guest Vagrand Hozzászólás February 9, 2006 Share Hozzászólás February 9, 2006 Nos, rolam van szó. Mindig kilökött a rendszer. Biztos nem szereti az alternetiv böngészöt. Link to comment
Guest Elkhound Hozzászólás February 9, 2006 Share Hozzászólás February 9, 2006 Van nalakinek tapasztalata arrol hogy meddig birja egy fenykepezo beepitett vakuja?Hany vakuzas utan eg ki, cserelheto e?Felhsználó által nem cserélhetõ, de az elvébõl adódóan nem is ég ki. Egy villanócsõ (~ a vaku leleke) akár több millió villanást is kibír, a mechanika (zár, motorok) hamarabb feladja. Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most