Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás Október 2018 5 órával ezelőtt, lego hozzászólása: Aszonta a Legó mester, ha itten varázsverselek Kapok majd a tombolából bőségesen eleget! Nade elment aludni és nem is osztott jegyeket, Ezért én a pöcsét most, lekonyítom gyerekek! Nőjön rajta köröm bőszen, lepjék el a legyekek, Varázsigém elsírtja ha meglátja seggemet. Arra leszen rája írva: Legó ígért jegyeket Viszont pöcsöd annyit álljon, mint nekem a "tiketek"! 2 4 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 7 órával ezelőtt, Trisztán hozzászólása: Aszonta a Legó mester, ha itten varázsverselek Kapok majd a tombolából bőségesen eleget! Nade elment aludni és nem is osztott jegyeket, Ezért én a pöcsét most, lekonyítom gyerekek! Nőjön rajta köröm bőszen, lepjék el a legyekek, Varázsigém elsírtja ha meglátja seggemet. Arra leszen rája írva: Legó ígért jegyeket Viszont pöcsöd annyit álljon, mint nekem a "tiketek"! Nem kell néznem feneked, mert beírtam a jegyedet! ..s így nem is kókad le nekem.... Állna inkább büszkén, Hozz képeket tüstént! 2 1 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Valetomi 8.013 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 Béka nyála ,varjú tolla , Retro ruha fórumtalira . Seprűnyélen érkezzél , Senkit meg ne mérgezzél. Ropjuk a táncot száz boszival , Hajnalig míg bírod szusszal . Kattogjon a vakú , gép, Had szülessen jó sok kép............. 2 4 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 ..tudom, hogy új tagként nagy lépés eljönni egy fórumtalira...igazi áttörés! ...ezért küldeném az "AJTÓK" együttes ide passzoló számát... https://www.youtube.com/watch?v=-r679Hhs9Zs ..áttörés a másik oldalra...egy ajtó nem akadály! 1 1 3 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 1 órája, lego hozzászólása: ..tudom, hogy új tagként nagy lépés eljönni egy fórumtalira...igazi áttörés! ...ezért küldeném az "AJTÓK" együttes ide passzoló számát... https://www.youtube.com/watch?v=-r679Hhs9Zs ..áttörés a másik oldalra...egy ajtó nem akadály! Van egy olyan érzésem, hogy ez a téma még pörögni fog egy darabig 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Mukyy 39.424 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 A segítségeteket előre is köszönöm. 1 6 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 20 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: A segítségeteket előre is köszönöm. ..szerintem picit alkudj belőle! ..tizenöt félért is odadja...tuti! 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Izolda 5.180 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 20 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: A segítségeteket előre is köszönöm. Már licitálunk is rá. 2 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 21 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: A segítségeteket előre is köszönöm. Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 1 perc ezelőtt, lego hozzászólása: ..szerintem picit alkudj belőle! ..tizenöt félért is odadja...tuti! Épp most, Izolda hozzászólása: Már licitálunk is rá. ..most mondom, hogy alkudjon... Ti meg licitáltok??? 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 Épp most, lego hozzászólása: ..most mondom, hogy alkudjon... Ti meg licitáltok??? Ő rakta fel! Tőlünk kapta! 1 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 27 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: A segítségeteket előre is köszönöm. Kicsit túláraztad, van konkurencia VAS 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Mukyy 39.424 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 1 perc ezelőtt, Trisztán hozzászólása: Kicsit túláraztad, van konkurencia VAS Rendes gyerek ez a Trisztán, csak morálisan kicsit ingoványos 4 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 38 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Rendes gyerek ez a Trisztán, csak morálisan kicsit ingoványos Átbasztalak én már valaha? 2 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Mukyy 39.424 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 1 perc ezelőtt, Trisztán hozzászólása: Átbasztalak én már valaha? Igen. Mint téged a napszemüveggel 2 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Trisztán 8.103 Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 2 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Igen. Mint téged a napszemüveggel Idefigyelj! Énnekem van egy álmom. Tél van, vagy tavasz. Nem is tudom, minden esetre te közelítesz felém. A lábad alatt porlik a hó. A téli változatban persze. Gyönyörűek a fények. És apám! Láss csodát: Neked nincs nyelved! 2 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Guest Angyalka Hozzászólás jelentése Hozzászólás November 2018 https://www.youtube.com/watch?v=t_qdiusfkp0 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Guest Angyalka Hozzászólás jelentése Hozzászólás December 2018 ... Madárcsicsergés: "... Úgy örülök az új tagoknak, akik eljöttek a fórumtalira! Mind egytől egyig idevaló az Amatőrre!" Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
Guest Angyalka Hozzászólás jelentése Hozzászólás December 2018 ... Valaki azt kérte tőlem Karácsonyra, hogy járjak közbe, hogy a jövő heti Évzáró amatőrös pörgős hétvégére mindenki hozzon legalább egy képet... Segítetek meglepni? Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás December 2018 12 órával ezelőtt, Angyalka hozzászólása: ... Valaki azt kérte tőlem Karácsonyra, hogy járjak közbe, hogy a jövő heti Évzáró amatőrös pörgős hétvégére mindenki hozzon legalább egy képet... Segítetek meglepni? Nem tudom ki kérte, de a szívemből szólt! És az is jó lenne, hogy akik félénken, de szemlélődve a háttérben vannak még, egy pici bátorságot gyűjtve kilépnének a "fényre". Itt senki sem profi, és szívesen megnézzük az első "szárnypróbálgatásokat" is...és ahol tudunk segítünk! A lényeg a lelkesedés! A lelkesedés és próbálkozás egyenes következménye a fejlődés lesz! 2 1 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra
lego 40.689 Hozzászólás jelentése Hozzászólás Február 9 1 6 Oszd meg ezt a hozzászólást Hivatkozás a hozzászólásra