chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Ide tájakról, növényekrõl, állatokról, mindenféle természeti jelenségrõl, alakzatról szeretnék feltenni képeket. Remélem van rá érdeklõdés és ti is tesztek fel ilyeneket Hivatkozás a hozzászólásra
Guest bors Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 chancy. figyelem a témát és keresek ide anyagot, remélem még nem töröltem !uppsz Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 A tegnapi isaszegi kirándulás képeiItt a tavasz! Kipattanó rügyekVidáman csivitelõ madarakés az elsõ pillangó Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Ez egy téli kép, de mivel jön a tavasz remélem lesz sok tavaszi kép is majd KÉP1 [ 3918_jeges_tujalevl.jpg ] Nagyon jó kép! Hivatkozás a hozzászólásra
vizipacy 2 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Én vagyok a király!!!!!!!!4 Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Én vagyok a király!!!!!!!!4KÉP1Aranyos cicus!Meg szabad símogatni? Hivatkozás a hozzászólásra
vizipacy 2 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 nincs szebb, mint egy turbékoló viziló pár. Hivatkozás a hozzászólásra
vizipacy 2 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Én vagyok a király!!!!!!!!4KÉP1Aranyos cicus!Meg szabad símogatni?Ha mered!!!!!Az oroszlán is macska, csak egy kicsit nagyobbacska. !mad Hivatkozás a hozzászólásra
Eznaki 6.014 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Ezt a képet Miskolctapolcán csináltam amikor még csak tanulgattam a mostani fényképezõgépemet. Kicsit magasan volt a mókus, de szerintem ettõl még egész jó lett. Hivatkozás a hozzászólásra
Eznaki 6.014 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Na még egy Hivatkozás a hozzászólásra
Eznaki 6.014 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Ezt a képet Miskolctapolcán csináltam amikor még csak tanulgattam a mostani fényképezõgépemet. Kicsit magasan volt a mókus, de szerintem ettõl még egész jó lett.KÉP1Nagyon jóóó kép lett, /b /b nekem nagyon tetszik !huh Én is szeretem! Azért raktam fel! Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Örülök, hogy másnak is tetszik a topic, jók a képek. Eznaki aranyos a mókusod!Szerintem folytassuk... Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Tavasz, tavasz!ez a két rigó alighanem fészekrakó helyet keres Hivatkozás a hozzászólásra
Lopisoft 20 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 kipróbáltuk az új gépet !huh !huh !huh a bográcsos csiri pöri alatt így égett a tûz !kocc [ 3_csiripori.jpg ] Hivatkozás a hozzászólásra
Frio 5 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 kipróbáltuk az új gépet !huh !huh !huh a bográcsos csiri pöri alatt így égett a tûz !kocc KÉP1 [ 3_csiripori.jpg ] Lopi ez nagyon hangulatos kép /b /b /b /b /b Hivatkozás a hozzászólásra
Tovi 5 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 lopi jó választás volt a Canon 300D!!!!Akkor már 3-an vagyunk, akik ilyet használunk...... /b /b /b Hivatkozás a hozzászólásra
meglesz 0 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Lopi! Grat az uj géphez:) Hivatkozás a hozzászólásra
Tovi 5 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Ez is egy picit természetfotó. Úton Anglia felé készítettem a repülõbõl... Hivatkozás a hozzászólásra
Tovi 5 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Ezt a St. James parkban, beletelt vagy 10 percembe, mire becserkésztem a galambot /a Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Lopi, valóban hangulatos /b Hivatkozás a hozzászólásra
Lopisoft 20 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 köszönöm az elõzõ véleményeket [ 3_csiri1_copy.jpg ] Hivatkozás a hozzászólásra
Guest Dream Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 Hoppá, egy ilyet én is találtam ....sõt ugyan arról a tüzecskérõl /a /a /a [ 8_2005_hsvt_csiri_pri_001.jpg ] Hivatkozás a hozzászólásra
Babycic 3 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 köszönöm az elõzõ véleményeket Ez nagyon, nagyon szép!! /b /b /b Hivatkozás a hozzászólásra
chancy 136 Hozzászólás Március 2005 Author Share Hozzászólás Március 2005 Ez csak úgy megragadottbár a párom szerint nekem mindenrõl "az" jut az eszembe Hivatkozás a hozzászólásra
foto 544 Hozzászólás Március 2005 Share Hozzászólás Március 2005 kenya /a [ 4481_africa_elefant_tamad01.jpg ][ Módosítva 2005 Mar 29 Tue, 17:42 ] Hivatkozás a hozzászólásra
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most