Ugrás a tartalomra

Természetfotók és egyéb érdekességek

chancy

Recommended Posts

1 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

Bakcsó a tiszán. Népies nevén vakvarjú :)

Csip-csip csóka,
Vakvarjúcska.
Jó volt-e a
Kisfiúcska?
Ha jó volt a
Kisfiúcska,
Nem csíp meg a
Vakvarjúcska.
DSC_7069.thumb.JPG.437407bc45f66dff2d831a5b6badb3d3.JPGDSC_7071.thumb.JPG.bcca85f4643e3fe47e4f7ed18923d299.JPGDSC_7076.thumb.JPG.bcbe6832a3492c2bd63a99068520342c.JPG

/d

De miert lett parositva a mondokaban a csokaval ami tudtommal nem vizimadar ?

10 percekkel ezelőtt, miszcsi hozzászólása:

/d

De miert lett parositva a mondokaban a csokaval ami tudtommal nem vizimadar ?

Max annyi, hogy a csóka is a varjúfélék közé tartozik. Én is elgondolkodtam ezen, de a bakcsó egy teljesen más madárrendbe, a gémfélék családjába tartozó faj.

DSC_7162.thumb.JPG.d82f808bb3a6203c48e2e07bdacb4fd5.JPG

• Tetszik 6
3 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

Max annyi, hogy a csóka is a varjúfélék közé tartozik. Én is elgondolkodtam ezen, de a bakcsó egy teljesen más madárrendbe, a gémfélék családjába tartozó faj.

DSC_7162.thumb.JPG.d82f808bb3a6203c48e2e07bdacb4fd5.JPG

Koszonom szepen !

Folyoviz parti esti setaim soran tobbszor is lattam nyaron hozza hasonlo madarat egy helyen, van egy beton duzzaszto a mederben keresztul es annak a kornyeken tanyazott.

Foto nem tudom ha van rola mert csak telefon szokott nalam lenni de az sajna nem tul remekel kamera szempontjabol, madarfotozas meg amugy is draga felszerelest igenyel ahogy lattam (komoly tele, miegymas).

• Tetszik 1
31 percekkel ezelőtt, miszcsi hozzászólása:

Koszonom szepen !

Folyoviz parti esti setaim soran tobbszor is lattam nyaron hozza hasonlo madarat egy helyen, van egy beton duzzaszto a mederben keresztul es annak a kornyeken tanyazott.

Foto nem tudom ha van rola mert csak telefon szokott nalam lenni de az sajna nem tul remekel kamera szempontjabol, madarfotozas meg amugy is draga felszerelest igenyel ahogy lattam (komoly tele, miegymas).

Nem tudom merre laksz, de itthon főleg a Tiszánál lehet találkozni velük. Azért nekem sincs valami nagyon drága obim, egy régi Sigma 50-500 ami azért elég lassan fókuszál. Ha nem repül a madár még elmegy :). Szoktam vele sportot (nagyfiam focimeccseit) is fotózni, de az már csak ragyogó napsütésben megy :)

• Tetszik 2
28 percekkel ezelőtt, tralalla hozzászólása:

..mer’ elvittelek kirángyulni:troll:

Igen, kár hogy eltért a programfüzetben leírtaktól, de hát mit vár az ember ha egy gagyi utazási koklerrel köt üzletet    az ember/z

1 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Igen, kár hogy eltért a programfüzetben leírtaktól, de hát mit vár az ember ha egy gagyi utazási koklerrel köt üzletet    az ember/z

Üzlet?! Ember?! (by üvegtigris) /z 

• Vicces 2
22 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

Nem tudom merre laksz, de itthon főleg a Tiszánál lehet találkozni velük. Azért nekem sincs valami nagyon drága obim, egy régi Sigma 50-500 ami azért elég lassan fókuszál. Ha nem repül a madár még elmegy :). Szoktam vele sportot (nagyfiam focimeccseit) is fotózni, de az már csak ragyogó napsütésben megy :)

Lehet mas madar volt, fogalmam sincs de mindig neztem amikor lattam oket, egyszer azt hittem hogy golya de nem. Vizparti fakon meg talan a viz szelen es repulni meg mintha a tulparton levo mezon is.

Kosz az otletet a regi obikat illetoen, 70-300 Nikon ami van, az az 50-500-hoz kepest kb semmi ugyhogy tul sokra nem mennek vele, vad madar es allatfotozasra felek hogy keves lehet.

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...