Madárfotós Hozzászólás October 19, 2021 Share Hozzászólás October 19, 2021 55 percekkel ezelőtt, veszpremxxx hozzászólása: Gyönyörű kép és nagyon jó hely sokat járunk oda 1 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 19, 2021 Share Hozzászólás October 19, 2021 ... Égő piros rózsa, rózsaszínű rózsa, hófehér, halovány, sárga tearózsa. Ahányféle rózsa, mind a világ szépe, annyifélék vagyunk, mint a világ népe ... 11 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 Bakcsó a tiszán. Népies nevén vakvarjú Csip-csip csóka, Vakvarjúcska. Jó volt-e a Kisfiúcska? Ha jó volt a Kisfiúcska, Nem csíp meg a Vakvarjúcska. 7 Link to comment
miszcsi Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 1 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Bakcsó a tiszán. Népies nevén vakvarjú Csip-csip csóka, Vakvarjúcska. Jó volt-e a Kisfiúcska? Ha jó volt a Kisfiúcska, Nem csíp meg a Vakvarjúcska. De miert lett parositva a mondokaban a csokaval ami tudtommal nem vizimadar ? Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 10 percekkel ezelőtt, miszcsi hozzászólása: De miert lett parositva a mondokaban a csokaval ami tudtommal nem vizimadar ? Max annyi, hogy a csóka is a varjúfélék közé tartozik. Én is elgondolkodtam ezen, de a bakcsó egy teljesen más madárrendbe, a gémfélék családjába tartozó faj. 6 Link to comment
miszcsi Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 3 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Max annyi, hogy a csóka is a varjúfélék közé tartozik. Én is elgondolkodtam ezen, de a bakcsó egy teljesen más madárrendbe, a gémfélék családjába tartozó faj. Koszonom szepen ! Folyoviz parti esti setaim soran tobbszor is lattam nyaron hozza hasonlo madarat egy helyen, van egy beton duzzaszto a mederben keresztul es annak a kornyeken tanyazott. Foto nem tudom ha van rola mert csak telefon szokott nalam lenni de az sajna nem tul remekel kamera szempontjabol, madarfotozas meg amugy is draga felszerelest igenyel ahogy lattam (komoly tele, miegymas). 1 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 31 percekkel ezelőtt, miszcsi hozzászólása: Koszonom szepen ! Folyoviz parti esti setaim soran tobbszor is lattam nyaron hozza hasonlo madarat egy helyen, van egy beton duzzaszto a mederben keresztul es annak a kornyeken tanyazott. Foto nem tudom ha van rola mert csak telefon szokott nalam lenni de az sajna nem tul remekel kamera szempontjabol, madarfotozas meg amugy is draga felszerelest igenyel ahogy lattam (komoly tele, miegymas). Nem tudom merre laksz, de itthon főleg a Tiszánál lehet találkozni velük. Azért nekem sincs valami nagyon drága obim, egy régi Sigma 50-500 ami azért elég lassan fókuszál. Ha nem repül a madár még elmegy . Szoktam vele sportot (nagyfiam focimeccseit) is fotózni, de az már csak ragyogó napsütésben megy 2 Link to comment
Mukyy Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 28 percekkel ezelőtt, tralalla hozzászólása: ..mer’ elvittelek kirángyulni Igen, kár hogy eltért a programfüzetben leírtaktól, de hát mit vár az ember ha egy gagyi utazási koklerrel köt üzletet az ember Link to comment
Izolda Hozzászólás October 23, 2021 Share Hozzászólás October 23, 2021 1 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Igen, kár hogy eltért a programfüzetben leírtaktól, de hát mit vár az ember ha egy gagyi utazási koklerrel köt üzletet az ember Üzlet?! Ember?! (by üvegtigris) 2 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 Akkor se nézek oda (Zöld küllő) 8 Link to comment
miszcsi Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 22 órával ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Nem tudom merre laksz, de itthon főleg a Tiszánál lehet találkozni velük. Azért nekem sincs valami nagyon drága obim, egy régi Sigma 50-500 ami azért elég lassan fókuszál. Ha nem repül a madár még elmegy . Szoktam vele sportot (nagyfiam focimeccseit) is fotózni, de az már csak ragyogó napsütésben megy Lehet mas madar volt, fogalmam sincs de mindig neztem amikor lattam oket, egyszer azt hittem hogy golya de nem. Vizparti fakon meg talan a viz szelen es repulni meg mintha a tulparton levo mezon is. Kosz az otletet a regi obikat illetoen, 70-300 Nikon ami van, az az 50-500-hoz kepest kb semmi ugyhogy tul sokra nem mennek vele, vad madar es allatfotozasra felek hogy keves lehet. Link to comment
vlaeater Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 On 2021. 10. 23. at 19:55, Mukyy hozzászólása: ez egy Zisz? Link to comment
Mukyy Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 16 percekkel ezelőtt, vlaeater hozzászólása: ez egy Zisz? Igen Zisz 110 1 Link to comment
vlaeater Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 38 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása: Igen Zisz 110 hol fotóztad ezt a nehéz vasat? Link to comment
Mukyy Hozzászólás October 24, 2021 Share Hozzászólás October 24, 2021 59 percekkel ezelőtt, vlaeater hozzászólása: hol fotóztad ezt a nehéz vasat? Budapesten, a libegőnél, Zúgligeten 1 Link to comment
krujger Hozzászólás October 25, 2021 Share Hozzászólás October 25, 2021 Egy nagyszerű nap végén a Kék órában a Balanton. 13 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás October 25, 2021 Share Hozzászólás October 25, 2021 On 2021. 10. 19. at 21:15, lego hozzászólása: Köszi! Igen, egy RÓZSA mindig gyönyörű! 10 1 2 Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most