Ugrás a tartalomra

Természetfotók és egyéb érdekességek

chancy

Recommended Posts

1 órája, Curmu hozzászólása:

Kedves Vlaeater! 

Nem, nem vagy indiszkrét! ;-)

Székesfehérvár, Bory-vár.

köszönöm Curmu! gyerekkoromban voltam ott utoljára, erre a részletre nem emlékeztem. lehet, hogy vissza kellene menni oda? :)

• Tetszik 2
7 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

Köszi! Felhős volt az idő, de így is átjön valamennyire.

tetszik, hogy a fotó előterébe belekomponáltál még néhány színt az elszáradt növényzettel. /h

4 percekkel ezelőtt, vlaeater hozzászólása:

tetszik, hogy a fotó előterébe belekomponáltál még néhány színt az elszáradt növényzettel. /h

Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott.

46 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott.

egy villany vezetéket simán ki lehet fotóboltolni, és senki nem fog megkövezni érte /d

• Tetszik 2
54 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása:

most, hogy mondod... eddig fel sem tűnt a vezeték. így még lett a képen némi plusz fekete. :)

• Vicces 2
On 2021. 11. 28. at 19:25, Madárfotós hozzászólása:

Engem nem a villanyvezeték zavar, hiszen az akár a látkép szerves része "szemvezető" is lehet, hanem az hogy azon van a fókusz... 

Na már megint fotóművész kritikussá fröccsöztem magam.... /z

• Köszi 1
  • Vicces 1
On 2021. 11. 28. at 21:13, Trisztán hozzászólása:

egy villany vezetéket simán ki lehet fotóboltolni, és senki nem fog megkövezni érte /d

Minap neztem az ablakbol a tajat csak beleronditottak alaposan a vezetekek ugyhogy el is ment a kedvem a fotozastol.

• Vicces 1

Ismét madarazok egy kicsit:

A tó tükrén lépegetünk,

s nézegetjük önmagunk.

...

Széki gólyák, de tudósan

Gólyatöcsnek neveznek.

(Aranyosi Ervin: Széki gólya/Gólyatöcs család)

DSC_2388.thumb.JPG.599fa5835626bfe7975742a2a47d6bcb.JPG  DSC_2392.thumb.JPG.799fb29d194579bd4490e005ad402cb2.JPG 

• Tetszik 11

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...