vlaeater Hozzászólás November 23, 2021 Share Hozzászólás November 23, 2021 2 percekkel ezelőtt, Curmu hozzászólása: ha nem vagyok indiszkrét, ez a fotó hol készült? Link to comment
Curmu Hozzászólás November 23, 2021 Share Hozzászólás November 23, 2021 1 órája, vlaeater hozzászólása: ha nem vagyok indiszkrét, ez a fotó hol készült? Kedves Vlaeater! Nem, nem vagy indiszkrét! Székesfehérvár, Bory-vár. 2 1 Link to comment
vlaeater Hozzászólás November 23, 2021 Share Hozzászólás November 23, 2021 1 órája, Curmu hozzászólása: Kedves Vlaeater! Nem, nem vagy indiszkrét! Székesfehérvár, Bory-vár. köszönöm Curmu! gyerekkoromban voltam ott utoljára, erre a részletre nem emlékeztem. lehet, hogy vissza kellene menni oda? 2 Link to comment
Kobuki Hozzászólás November 24, 2021 Share Hozzászólás November 24, 2021 Egy kis szoc reál kicsit másként 3 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 Színek 9 1 Link to comment
miszcsi Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 27 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Színek Tetszik !!! 1 Link to comment
vlaeater Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 46 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Színek jók a színek! 1 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 14 percekkel ezelőtt, vlaeater hozzászólása: jók a színek! Köszi! Felhős volt az idő, de így is átjön valamennyire. 1 Link to comment
vlaeater Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 7 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Köszi! Felhős volt az idő, de így is átjön valamennyire. tetszik, hogy a fotó előterébe belekomponáltál még néhány színt az elszáradt növényzettel. Link to comment
Madárfotós Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 4 percekkel ezelőtt, vlaeater hozzászólása: tetszik, hogy a fotó előterébe belekomponáltál még néhány színt az elszáradt növényzettel. Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott. Link to comment
Trisztán Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 46 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott. egy villany vezetéket simán ki lehet fotóboltolni, és senki nem fog megkövezni érte 2 Link to comment
vlaeater Hozzászólás November 28, 2021 Share Hozzászólás November 28, 2021 54 percekkel ezelőtt, Madárfotós hozzászólása: Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott. most, hogy mondod... eddig fel sem tűnt a vezeték. így még lett a képen némi plusz fekete. 2 Link to comment
pecas Hozzászólás December 1, 2021 Share Hozzászólás December 1, 2021 On 2021. 11. 28. at 19:25, Madárfotós hozzászólása: Próbáltam minél több színt beletenni. A villanyvezeték az nagyon zavart, de nem tudtam olyan helyre menni ahonnan nem látszott. Engem nem a villanyvezeték zavar, hiszen az akár a látkép szerves része "szemvezető" is lehet, hanem az hogy azon van a fókusz... Na már megint fotóművész kritikussá fröccsöztem magam.... 1 1 Link to comment
miszcsi Hozzászólás December 1, 2021 Share Hozzászólás December 1, 2021 On 2021. 11. 28. at 21:13, Trisztán hozzászólása: egy villany vezetéket simán ki lehet fotóboltolni, és senki nem fog megkövezni érte Minap neztem az ablakbol a tajat csak beleronditottak alaposan a vezetekek ugyhogy el is ment a kedvem a fotozastol. 1 Link to comment
Madárfotós Hozzászólás December 3, 2021 Share Hozzászólás December 3, 2021 Ismét madarazok egy kicsit: A tó tükrén lépegetünk, s nézegetjük önmagunk. ... Széki gólyák, de tudósan Gólyatöcsnek neveznek. (Aranyosi Ervin: Széki gólya/Gólyatöcs család) 11 Link to comment
Indy007 Hozzászólás December 5, 2021 Share Hozzászólás December 5, 2021 Gyorsan megzavarom a decemberi sáros-, latyakos történéseket egy nyár végi meleg-, száraz fotósorozat néhány képével. Málta, ahogy én láttam néhány épületet: 14 Link to comment
Indy007 Hozzászólás December 5, 2021 Share Hozzászólás December 5, 2021 Valamint egyéb "hangulatképek" ugyaninnen: 16 Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most