Ugrás a tartalomra

Photoshop_akár kezdõknek is!!!!

Guest banderas

Recommended Posts

Persze, ez volt a cél, hiszen akkor most nem hasonlítana a legújabb és legmodernebb MTZ-re. :jujj;-)
Ja, és az ültetésrõl is van még mit tanulnod... /d/d:taps:taps:taps;);););)5483_soeirhjtq93485twuiefhgp.jpg[ 5483_soeirhjtq93485twuiefhgp.jpg ]
Hadd ne mondjam, kik járnak ezzel a szerkentyûvel! !dam !dam !dam !mad !mad !dam !dam KÉP1[ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 17:24 ]
Az õstermelõ lánya ezzel jár a plázába?? :jujj;-)/d
Hadd ne mondjam, kik járnak ezzel a szerkentyûvel! !dam !dam !dam !mad !mad !dam !dam KÉP1[ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 17:24 ]
Tényleg, csináld meg full rózsaszínben lécci!! :jujj;-)/d/d
Hát nem erre gondoltam, de nem bánom, legyen igazad! :jujj;-)/d
Mire gondoltál? !lol Tájékoztatásul közlöm, hogy péntek du van, és papírom van a pénteki agyfáradás nevû ritka kórról... /d:taps !mad :taps:taps

Nem írhatom le, mert moderálom magam, különben kimoderálnak, vagy mittomén!Segítségképpen megadok négy válaszlehetõséget:a / Tarzanb / Zdrasztvujtye ribjatac / buzi parasztd / Töltöttpaprika betyár módra a karibi partokról

Nem írhatom le, mert moderálom magam, különben kimoderálnak, vagy mittomén!Segítségképpen megadok négy válaszlehetõséget:a / Tarzanb / Zdrasztvujtye ribjatac / buzi parasztd / Töltöttpaprika betyár módra a karibi partokról
Kérném a közönség segítségét! :jujj;-)/d A megfejtés "politikailag korrektül" megfogalmazva: homoszexuális õstermelõ... /d:taps;););) De nagyon jó ízléssel válogattad össze a színeket, kíváncsi lettem a ruhatáradra... ;););) !hej ;););) !mad ;):taps:taps

Sajnos szellemeileg most nem vagyok valami nagyon magasan qualifikált, így nem tudtam politikailag korrektül fogalmazni.Elnézést a durvaságért.A ruhatáram pedig egy kissé szolidabb színösszeállítású, csak piros és rózsaszínû cuccaim vannak, mertezek a színek annyira nyugtatóak. ;-)/d:taps:jujj/d:taps

Na akkor nyitok egy sulit!Elsõ házi feladat:Készítsétek el havashenriket bikiniben.Beadási határidõ: 2005.07.20.Vigyázat, szõrösszívûen osztályzok! !pff !pff !pff !pff !pff

Guest fiatalhazaspar
Találós kérdés!Eredetileg a képen volt a lány, vagy nem? !hmm !hmm KÉP1KÉP2
Szerintem volt.Ez latszik az uton, a csatorna fedelen es a jarda feletti foldsavon.Ezert hozza kell tennem percekig es felvaltva kellet a kepet neznem hogy rajojek. /d
Találós kérdés!Eredetileg a képen volt a lány, vagy nem? !hmm !hmm KÉP1KÉP2
Szerintem volt.Ez latszik az uton, a csatorna fedelen es a jarda feletti foldsavon.Ezert hozza kell tennem percekig es felvaltva kellet a kepet neznem hogy rajojek. /d
Gratula, én is így szoktam leellenõrizni a munkámat.Mármint a váltogatós módszerrel.

Ez nem lehet igaz, kitaláltad mirõl is van szó! ;) Ez egy szentjánosbogár ízû eper! /d Évekig dolgoztam a termesztésen, de mint látható megérte, holnap ebbõl fõzünk levest..., vagy fõzeléket.De az is lehet, hogy csak simán befújom chemotox-al. !szom

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...