DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Persze, ez volt a cél, hiszen akkor most nem hasonlítana a legújabb és legmodernebb MTZ-re. Ja, és az ültetésrõl is van még mit tanulnod... [ 5483_soeirhjtq93485twuiefhgp.jpg ] Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Ez nem egy motorizált vakond? /b /b /b Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Ez nem egy motorizált vakond? /b /b /b Vagy fûnyíró?Vagy útgyalú? Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Vagy papucs orrán pamutbojt.Most leginkább egy szõrsapkához hasonlít, ahogy ül a fûben. [ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 16:43 ] Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Hadd ne mondjam, kik járnak ezzel a szerkentyûvel! !dam !dam !dam !mad !mad !dam !dam [ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 17:24 ] Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Hadd ne mondjam, kik járnak ezzel a szerkentyûvel! !dam !dam !dam !mad !mad !dam !dam KÉP1[ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 17:24 ] Az õstermelõ lánya ezzel jár a plázába?? Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Hát nem erre gondoltam, de nem bánom, legyen igazad! Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Hadd ne mondjam, kik járnak ezzel a szerkentyûvel! !dam !dam !dam !mad !mad !dam !dam KÉP1[ Módosítva 2005 Jul 01 Fri, 17:24 ] Tényleg, csináld meg full rózsaszínben lécci!! Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Hát nem erre gondoltam, de nem bánom, legyen igazad! Mire gondoltál? !lol Tájékoztatásul közlöm, hogy péntek du van, és papírom van a pénteki agyfáradás nevû ritka kórról... !mad Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Nem írhatom le, mert moderálom magam, különben kimoderálnak, vagy mittomén!Segítségképpen megadok négy válaszlehetõséget:a / Tarzanb / Zdrasztvujtye ribjatac / buzi parasztd / Töltöttpaprika betyár módra a karibi partokról Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Nem írhatom le, mert moderálom magam, különben kimoderálnak, vagy mittomén!Segítségképpen megadok négy válaszlehetõséget:a / Tarzanb / Zdrasztvujtye ribjatac / buzi parasztd / Töltöttpaprika betyár módra a karibi partokrólKérném a közönség segítségét! A megfejtés "politikailag korrektül" megfogalmazva: homoszexuális õstermelõ... De nagyon jó ízléssel válogattad össze a színeket, kíváncsi lettem a ruhatáradra... !hej !mad Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Sajnos szellemeileg most nem vagyok valami nagyon magasan qualifikált, így nem tudtam politikailag korrektül fogalmazni.Elnézést a durvaságért.A ruhatáram pedig egy kissé szolidabb színösszeállítású, csak piros és rózsaszínû cuccaim vannak, mertezek a színek annyira nyugtatóak. Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Medve kérésére:Nem olyan jó, mint az elõbbi, de eléggé rózsaszínû nem? Link to comment
Guest tutan Hozzászólás July 1, 2005 Share Hozzászólás July 1, 2005 Szerintem Banderas a képeid alapján, nyugodtan csinálhatnál egy photoshop sulit. Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Na akkor nyitok egy sulit!Elsõ házi feladat:Készítsétek el havashenriket bikiniben.Beadási határidõ: 2005.07.20.Vigyázat, szõrösszívûen osztályzok! !pff !pff !pff !pff !pff Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Ez a vihar is a képzelet szüleménye, mert a teljes képet "gyártottam", nem volt alapanyag. !dam !dam !dam Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Találós kérdés!Eredetileg a képen volt a lány, vagy nem? !hmm !hmm Link to comment
Guest fiatalhazaspar Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Találós kérdés!Eredetileg a képen volt a lány, vagy nem? !hmm !hmm KÉP1KÉP2Szerintem volt.Ez latszik az uton, a csatorna fedelen es a jarda feletti foldsavon.Ezert hozza kell tennem percekig es felvaltva kellet a kepet neznem hogy rajojek. Link to comment
Guest tutan Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Ha valakinek kell photoshop plug-in, akkor ezt közkincsé teszem , akár msn-n is átküldöm [ Módosítva 2005 Jul 02 Sat, 13:22 ] Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Találós kérdés!Eredetileg a képen volt a lány, vagy nem? !hmm !hmm KÉP1KÉP2Szerintem volt.Ez latszik az uton, a csatorna fedelen es a jarda feletti foldsavon.Ezert hozza kell tennem percekig es felvaltva kellet a kepet neznem hogy rajojek. Gratula, én is így szoktam leellenõrizni a munkámat.Mármint a váltogatós módszerrel. Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Ez csak egy kis szórakozás volt.Lehet nem lett jobb, mint az eredeti kép, de más lett, az biztos! Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Hmm, de finom! Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Ez nem lehet igaz, kitaláltad mirõl is van szó! Ez egy szentjánosbogár ízû eper! Évekig dolgoztam a termesztésen, de mint látható megérte, holnap ebbõl fõzünk levest..., vagy fõzeléket.De az is lehet, hogy csak simán befújom chemotox-al. !szom Link to comment
Guest banderas Hozzászólás July 2, 2005 Share Hozzászólás July 2, 2005 Ez egy újabb találmányom: A KÉKALMAez az alma és a tenger keresztezõdése. Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most