Szicsó Hozzászólás July 17, 2008 Share Hozzászólás July 17, 2008 köszönöm srácok !kocc , amint lesz új, hozom... ..estére vihart mondanak! Link to comment
Eznaki Hozzászólás July 18, 2008 Share Hozzászólás July 18, 2008 ..estére vihart mondanak! Sajnos nagyon a felhõk fölött villoogtak! Nem látszott csak a fényük! Link to comment
Szicsó Hozzászólás July 18, 2008 Share Hozzászólás July 18, 2008 Sajnos nagyon a felhõk fölött villoogtak! Nem látszott csak a fényük! .. ja kérem, magasabb létrát kell venni! !kocc Link to comment
DerMedve Hozzászólás July 18, 2008 Share Hozzászólás July 18, 2008 .. ja kérem, magasabb létrát kell venni! !kocc Vagy erõsebb ventilátort! Link to comment
Eznaki Hozzászólás July 18, 2008 Share Hozzászólás July 18, 2008 .. ja kérem, magasabb létrát kell venni! !kocc Megint tanultam valami újat! Link to comment
DerMedve Hozzászólás November 1, 2008 Share Hozzászólás November 1, 2008 http://img242.imagevenue.com/img.php?image...92_122_18lo.Jpg Nekem ilyen sikerült "This image does not exist on this server" Szép lett.... Link to comment
Eznaki Hozzászólás November 1, 2008 Share Hozzászólás November 1, 2008 "This image does not exist on this server" Szép lett.... Nekem megjelent! !uppsz !uppsz !uppsz Link to comment
Eznaki Hozzászólás November 1, 2008 Share Hozzászólás November 1, 2008 Nekem ilyen sikerült Na, te is bekerültél azok közé akiket emiatt "utálok"! !pff !pff !pff Link to comment
DerMedve Hozzászólás November 1, 2008 Share Hozzászólás November 1, 2008 Nekem megjelent! !uppsz !uppsz !uppsz Most már nekem is megjelenik.... Link to comment
DerMedve Hozzászólás November 1, 2008 Share Hozzászólás November 1, 2008 egyelõre még gondjaim akadnak a csatolással, de remélem leküzdöm! Ha a "Link beszúrása" helyett a "Kép beszúrása" gombot használod, akkor nem a link, hanem a kép kerül ide: (Figyelj, hogy 640 képpontnál ne legyen szélesebb, mert széttolja az oldalt) Így kell kinéznie: [img=640]http://img242.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-25412/loc18/29329_DSC_0192_122_18lo.JPG[/img] És ilyen lesz: http://img242.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-25412/loc18/29329_DSC_0192_122_18lo.JPG[/img] Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 ..ennél azért kényelmesebb vagyok... ...csak kinyitottam az ablakot Azért ettõl még jók lettek! De akkor még mindig én vagyok a király, ami a rákészülést illeti! Link to comment
bige Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 (szerkesztve) ...és akkor ideírom a tapasztalataimat is, hátha valakinek hasznos: a fotók állványra rakott géppel készültek, távkioldó használatával. A rekesz 7.1 volt (lehetett volna szûkebb is) ISO 100 (200) ..lehetett volna érzékenyebb talán...a záridõnél pedig végtelenre állítottam. Elindítottam az expót, és amint volt egy villám leállítottam...így általában 16-35 másodperces expozíciós idõk lettek... a fókuszt manuálra állítottam, és megpróbáltam szemre élesre állítani a távoli domboldal házait-fényeit (teljes végtelen állásban valahogy életlenek lettek a képek) Raw-ban fotóztam, hogy legyen lehetõség az expo korrekcióra... ...kb ennyi...ha van villám és türelem, akkor biztos a siker Ez nagyon jól hangzik!! Csak egy a a baj Legokám.Egy rohadt szót sem értettem belõle !uppsz Szóval kinyitottad az ablakot és fényképeztél.Ez a lényeg,ugye? Szerkesztve June 11, 2009 általa: DerMedve Link to comment
Guest gabko Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 Hello Mindenkinek! Segitséget szeretnék, villámfotózáshoz... ha lehet akkor konkrét értékeket zársebesség? iso? elõre is thx ui.: sajnos csak ilyen hobbi gépem van ilyen: Fujifilm FinePix S5800 digitális Link to comment
Coyote Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 ...és akkor ideírom a tapasztalataimat is, hátha valakinek hasznos: a fotók állványra rakott géppel készültek, távkioldó használatával. A rekesz 7.1 volt (lehetett volna szûkebb is) ISO 100 (200) ..lehetett volna érzékenyebb talán...a záridõnél pedig végtelenre állítottam. Elindítottam az expót, és amint volt egy villám leállítottam...így általában 16-35 másodperces expozíciós idõk lettek... a fókuszt manuálra állítottam, és megpróbáltam szemre élesre állítani a távoli domboldal házait-fényeit (teljes végtelen állásban valahogy életlenek lettek a képek) Raw-ban fotóztam, hogy legyen lehetõség az expo korrekcióra... ...kb ennyi...ha van villám és türelem, akkor biztos a siker Sirály!Legközelebb szerintem próbáld meg szûkebb blendével és nagyobb ISO-val. Viszont elötte próbáld ki, hogy mennyi az az idõ amikor még nem túl világos a képed... Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 Hello Mindenkinek! Segitséget szeretnék, villámfotózáshoz... ha lehet akkor konkrét értékeket zársebesség? iso? elõre is thx ui.: sajnos csak ilyen hobbi gépem van ilyen: Fujifilm FinePix S5800 digitális Szerintem próbáld meg záridõ prioritással, 4 másodperces záridõvel, ISO 400-on, manuális fókusszal, amit végtelenre állítottál. Nem árt egy távkioldó, és persze állvány, mindenképpen állvány. Amúgy ne szóld le a gépedet, kis ügyességgel, sok gyakorlással egy jó szemû fotós többet kihoz belõle, mint egy fakezû-faszemû fotós a méregdrága cuccokból. Ismerd meg a gépedet, ismerd meg a korlátait, és az elõnyeit! Link to comment
Guest gabko Hozzászólás June 11, 2009 Share Hozzászólás June 11, 2009 tegnapi próbálkozás A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment
Guest gabko Hozzászólás June 12, 2009 Share Hozzászólás June 12, 2009 hali! már elõre bocs... tudom hogy nem villám de ez a kedvenc sajátkészítésû képem... vélemény? kép villámokat meg gyakorlom... csak jönne már Link to comment
DerMedve Hozzászólás June 13, 2009 Share Hozzászólás June 13, 2009 hali! már elõre bocs... tudom hogy nem villám de ez a kedvenc sajátkészítésû képem... vélemény? kép villámokat meg gyakorlom... csak jönne már Hangulatos! De van egy természetfotós topikunk is! Meg még sok más téma... Link to comment
red carrion Hozzászólás May 24, 2011 Share Hozzászólás May 24, 2011 ..ezt hétvégén sikerült elcsípni... Nagyon klassz krix-krax !oh Link to comment
Zugló Hozzászólás May 24, 2011 Share Hozzászólás May 24, 2011 ..ezt hétvégén sikerült elcsípni... Kiiiirály! Link to comment
erka Hozzászólás May 25, 2011 Share Hozzászólás May 25, 2011 ..ezt hétvégén sikerült elcsípni... Ügyes vagy! !kiss Link to comment
Eznaki Hozzászólás May 25, 2011 Share Hozzászólás May 25, 2011 ..ezt hétvégén sikerült elcsípni... Király vagy! Link to comment
Recommended Posts
Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz
Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!
Regisztrálj
Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!
Regisztrálj egy új felhasználói fiókotLépj be
Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.
Lépj be most