Ugrás a tartalomra

Tippek, trükkök a fotózásban

weisz

Recommended Posts

Hat tobb mindent is manualisan kell legkozelebb allitsak az biztos. Holnap meg is nezem hogy melyiket hogy kell... Az auto face detectiont biztos kilovom aktfotozaskor. Majd minden punci homalyos. Hacsak nem direktbe az lovom. Amikor autora tettem a vakut, hol lotte hol nem, amikor fullra akkor meg tulexponalt lett a punci. Mindig azzal van a baj... Ezt mar megszoktam. Tenyleg sajat magam fogok legkozelebb fokuszalni es beallitani az isot attol fuggoen hogy mogottem vagy elottem van a feny. De lego par tanacsara is jobban figyelek. Annyira ki akartam probalni elesben a gepet, hogy nem volt turelmem leulni elotte es mindent mindenhogy kiprobalni. De azert remelem tetszeni fog nektek par kep. Honap toltom.

• Tetszik 3

Hat tobb mindent is manualisan kell legkozelebb allitsak az biztos. Holnap meg is nezem hogy melyiket hogy kell... Az auto face detectiont biztos kilovom aktfotozaskor. Majd minden punci homalyos. Hacsak nem direktbe az lovom. Amikor autora tettem a vakut, hol lotte hol nem, amikor fullra akkor meg tulexponalt lett a punci. Mindig azzal van a baj... Ezt mar megszoktam. Tenyleg sajat magam fogok legkozelebb fokuszalni es beallitani az isot attol fuggoen hogy mogottem vagy elottem van a feny. De lego par tanacsara is jobban figyelek. Annyira ki akartam probalni elesben a gepet, hogy nem volt turelmem leulni elotte es mindent mindenhogy kiprobalni. De azert remelem tetszeni fog nektek par kep. Honap toltom.

Már alig várjuk! :kocc

Sziasztok.

Tud valaki segíteni abban hol, vagy hogyan tudom a Canon 30D ből kiolvasni, olvastatni, jósóltatni az expószámot???

El szeretném adni a régi gépemet és mindenki ezt kérdezi mennyi kép készült vele.

Hiába mondom nem az számít hogy mennyi hanem hogy milyenek/z/z

• Tetszik 2
9 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Sziasztok.

Tud valaki segíteni abban hol, vagy hogyan tudom a Canon 30D ből kiolvasni, olvastatni, jósóltatni az expószámot???

El szeretném adni a régi gépemet és mindenki ezt kérdezi mennyi kép készült vele.

Hiába mondom nem az számít hogy mennyi hanem hogy milyenek/z/z

Ha jól emlékszem.... 

Vagy pedig ez: http://eoscount.com/ ehhez a régi IE kell az ActiveX bővítmény miatt.

• Tetszik 1
2 órával ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Köszönöm szépen, közben már elkelt a gép.De jó tudni hogy van egy ilyen lehetőség.

Köszi mégegyszer:respect::kocc

Pedig épp most gondoltam, hogy megveszem tőled.

De hát ha nem, akkor nem!

;-)

• Tetszik 1
3 percekkel ezelőtt, lego hozzászólása:

Ú Bazz... :((:((:(( :sir:sir:sir

..mondjuk ahogy ismerlek egy gumicsővel és némi szigetelő szalaggal megszereled... csak lehet hogy egy laptop lesz a kihajtható lcd helyén... :lol

Jobban jártam volna ha hagyom leesni és nem kapom el a kijelzőt

.Mondjuk az obi így is eltört de azt könnyebb pótolni.0403.thumb.jpg.f49368440edc17101a24346e1420b76f.jpg

5 percekkel ezelőtt, Mukyy hozzászólása:

Jobban jártam volna ha hagyom leesni és nem kapom el a kijelzőt

.Mondjuk az obi így is eltört de azt könnyebb pótolni.0403.thumb.jpg.f49368440edc17101a24346e1420b76f.jpg

Remélem hogy ez is egy áprilisi tréfa!

4 percekkel ezelőtt, Valetomi hozzászólása:

Bár geejza nem szorul védelemre , de az első gondolatom nekem is a mai dátummal függött  össze .....szomorú egybeesés :sir:sir:sir

Mukyyné sem hitte el amig nem küldtem neki át a képet

• Tetszik 1

Greenboxolni szeretnék. Segítséget kérnék mit vegyek hozzá, milyen fényeket, milyen hátteret, milyen állványokat, hogy jönne ki a legolcsóbban, milyen szoftver kell hozzá stb. Köszi előre is.

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...