Ugrás a tartalomra

Tippek, trükkök a fotózásban

weisz

Recommended Posts

On 9/13/2017 at 23:09, cavalieros hozzászólása:

Akit érdekel van egy új lehetőség https://www.irista.com/#/photos  a fotóitok tárolása, canon szponzorált terület, 15 GB hely free  . Mobil alkalmazás is van, és telefonról is tolhatjátok a képeket, app megtalálható az  Iphone és android  telefonokra  !

Hmm, érdekes ahogy a piac számol és versenyez. Az irista nem "butítja" le a fotókat, de korlátolt a tárhely - ugyanakkor a google azt mondja hogy korlátlan és ingyenes de max 16MegaPixel. Helyes, versenyezzenek csak :)

• Tetszik 1
5 órával ezelőtt, lego hozzászólása:

Ezek jó ötletek. Mondjuk nekem van amelyiken jobban tetszik a piros x es kép. Lehet hogy fotós szakmai szemmel nem megfelelő meg a metszetek nem stimmelnek és ha 3,2 pível beszorozzuk a kar és a láb távolságát akkor nem jön ki a kívánt érték, de sokkal természetesebb nem tűnik olyan merev beállított képnek. Nekem személy szerint jobban tetszik egy olyan kép amin épp egy sínen egyensúlyozik a modell és látszik a képen hogy történik valami mint a nagyon művészien tökéletesen beállított képek. Persze olyat is kell csinálni de nekem a spontán képek jobban bejönnek.

• Vicces 2

Regisztrálj, vagy lépj be a hozzászóláshoz

Regisztrált felhasználónak kell lenned, hogy hozzá tudj szólni!

Regisztrálj

Regisztrálj közénk! Ne ijedj meg, könnyű!

Regisztrálj egy új felhasználói fiókot

Lépj be

Már van hozzáférésed a fórumhoz? Itt léphetsz be.

Lépj be most
  • Új létrehozás...