Jump to content
Sign in to follow this  
lego

GY.I.K.

Recommended Posts

lego
lego

Mi a feltétele a tagságnak?

Gyakorlatilag az alap tagságnak nincs feltétele. Két kizáró ok van! Az egyik, hogy ha valaki olyan felhasználónevet választ magának, ami másokat megbotránkoztathat, a másik, ha e-mail címet ad meg valaki nick névnek.
Ebben az esetben nem fogjuk a tagok közé sorolni és így nem láthatja a fórumot.

Share this post


Link to post
lego

Hogyan lehet az oldalra képet feltenni?

Alul a „Hozzászólás ebben a témában…” szövegmezőre kattintva, előjön egy szerkesztő ablak, ahova a hozzászólást is lehet írni. A képeket kétféleképpen lehet csatolni: vagy a „fogd meg és húzd be” módszerrel egy megnyitott ablakból, vagy a „válassz fájlokat…” opcióra kattintva, kiválasztva a megfelelő képeket. A publikálni kívánt képeket 1000x1600 pixel méretre kicsinyítsétek le! Az így csatolt képek a hozzászólásban egymás alá rendeződnek. Ha azt szeretnétek, hogy egymás mellett legyenek a képek, a képekre egyenként kattintva (Helyezd el a hozzászólásban) lehet a hozzászólásba illeszteni. Ha a hozzászólásban a képre duplán kattintasz, illetve érintőképernyőn hosszan nyomod, további beállítási lehetőségek lehetségesek (kép címe, mérete, igazítás)

Share this post


Link to post
lego

Hogyan alakulnak a tagsági szintek?

5 különböző tagsági szint létezik az oldalon:

 

Az első szint: Látogató, illetve egyszerű regisztrált.
A látogatók,  illetve azok a tagok, akik már regisztrálták magukat, de még a moderátorok nem adták meg nekik a tagságot, a fórumból még csak egy kis szekciót látnak. A moderátorok általában még a regisztráció napján meg is adják a tagságot attól függően, hogy mikor van erre idejük.

 

A második szint: Tag.
Tag akkor lesz valaki ha a regisztrációja után valamelyik moderátor engedélyezi a tagságát. Ennek gyakorlatilag két kizáró oka van! Az egyik, hogy ha valaki olyan felhasználónevet választ magának, ami másokat megbotránkoztathat. A másik, ha e-mail címet ad meg valaki nick névnek. A tagok már látják a fórum nagy részét és hozzá is tudnak szólni a témákhoz. A tagoknak módjuk van a fórumba képeket feltölteni, illetve az üzenőfalat is használhatják már.

 

A harmadik szint: Törzstag.
Törzstagságot az olyan tagok kapják meg, akik hozzászólásaik tartalmasságával kivívják a már törzstagok és a moderátorok bizalmát. Vannak minimum elvárások is a törzstagsághoz, de ezek megléte nem vonja maga után automatikusan a törzstagságot!!!
Minimum feltételek:
regisztrációtól számítva minimum 30 nap
10 látogatás a 30 nap alatt
Rövid bemutatkozás az Ismerkedjünk topicban, profilkép beállítása 
Legalább 3 saját készítésű, erotikus témájú kép publikálása
a regisztrációs adatok közt lévő e-mail cím valódisága
A fenti elvárások alól az adminok külön elbírálással kivételt tehetnek!
A minimum feltételek megléte után a moderátorok döntenek róla, hogy a tag mikor és egyáltalán megkapja-e a törzstagságot! A törzstagság nem automatikus!!!
Ekkor megtekinthetővé válnak a törzstag topikok, az archívum, illetve a ranglista.
A törzstag 3 havi inaktivitása esetén a moderátorok a törzstagságot visszavonhatják!

 

A negyedik szint: Fórumtali.
Ezt a szintet mindenki megkapja, aki valamelyik fórumtalálkozón részt vesz és törzstag már. Ekkor a fórumban egy új szakasz nyílik meg. Kivételes és indokolt esetben az Adminok, -ha legalább három admin jelen van-, fórumtalálkozónak nyilváníthatnak egy nem hivatalos fórumtalit, úgynevezett „illegális minitalit” is.

 

A fórumtali-tagság abban az esetben, ha valaki 3 fórumtalira nem jön el, visszavonható!

 

Saját szobák.

A fórumtali tagoknak lehetőségük van rá hogy saját "szobát" nyissanak, ahol ők határozhatják meg a látogató közönségüket, a tagsági szintektől függetlenül. Ha valaki saját szobát szeretne, jelezze az adminoknak ezen igényét, Ők segítenek az alap beállításokban.

Ezután mindenki maga kezelheti a szobáját, beállíthatja a tagokat, topikokat nyithat, moderálhat, kezdőlapot állíthat be magának.

FONTOS! A saját szobák tag beállításánál (láthatóságánál), már nincs az adminoknak előjoguk, tehát őket is ugyanúgy hozzá kell adni a "látogató közönséghez", különben nem látják az adott szobát!

A "saját szoba" tehát mindenkinek a "saját birodalma" ahol lehetőség van a saját, erotikus, kitakarás nélküli, arcos képek megosztására is, de a szobatulajdonos dönt a feltöltött tartalmakról, megkötés nélkül, ízlése szerint. Ha valaki olyan képet szeretne a hálószobájában megosztani , amin más is szerepel, mindenképpen szükséges az adott tag hozzájárulása!

 

Az összes tagsági szintre vonatkozik:

Ha az adminok úgy látják, hogy egy tag nem felel meg a fórumon elvárható alapvető viselkedési normáknak,

nem vesz részt aktívan a fórum életében,

megszüntethetik az adott tag jogait,

SÚLYOS ESETBEN KIZÁRÁST IS ESZKÖZÖLHETNEK!

Share this post


Link to post
lego

Mik a nevek melletti rangok és azok mi alapján kerülnek kiosztásra?

A rangokat az oldal maga generálja a hozzászólások száma alapján. Ha valaki szeretné, az az adatlapján megváltoztathatja, de csak akkor, ha elérte a 100. hozzászólását!

Share this post


Link to post
lego

Kik a moderátorok?

Az oldalt egy baráti társaság üzemelteti teljesen hobby szinten. A moderátorok névsor szerint azon a néven melyen megtalálod őket az oldalon a következők: 

Cavalieros, Coyote, Eznaki, Lego, Weisz

Share this post


Link to post
lego

Miből tartják fent az oldalt, illetve hogyan lehet támogatni az üzemeltetést?

Az oldalt teljesen saját zsebből üzemeltetjük. A fórumtalikon önkéntes, tetszőleges összegű hozzájárulással lehet támogatni az oldal működését. Ebből tudjuk fedezni az üzemeltetés alapvető költségeit, illetve az esetlegesen kiírt vetélkedők díjazására fordítjuk. Ha valaki utalással szeretne hozzájárulni az oldal üzemeltetéséhez, ITT találja a részleteket.

Share this post


Link to post
lego

Mi történik a regisztráció után avagy miért nem látom rögtön az egész fórumot?

Az új tag, miután regisztrálta magát nem látja az oldal teljes fórum részét automatikusan. Ez csak azután történik meg, miután valamelyik admin engedélyezte a tagságot ( ennek feltételét lásd a Mi a feltétele a tagságnak? részen ). Az engedélyezésről és a későbbi bárminemű változásról e-mail értesítést küldünk, így kérjük, hogy valós e-mail címet adjatok meg a regisztrációnál.

Share this post


Link to post
lego

Regisztrált nevet meg lehet-e változtatni?

Erre a rövid tömör válasz: NEM. Ennek gyakorlati oka is van. Ha valakit megismertünk egy bizonyos néven akkor félreértésekre adhatna okot ha megváltoztatja a nevét.

Share this post


Link to post
lego

Hogyan tudja javítani a saját hozzászólását valaki, illetve hogyan kell valakinek a hozzászólását idézni?

Ha valaki hibát ejt a hozzászólásában a "Szerkesztés" feliratra kattintva tud javítani, majd a "Mentés" gombra kattintva menteni a javított hozzászólást. Ha valakinek a hozzászólására szeretnél válaszolni akkor a "Válasz erre" gombra kattintva teheted meg. Ennél arra kell figyelni, hogy ilyenkor az idézet után írjunk és ne bele, mert akkor nehezen áttekinthető.

Share this post


Link to post
lego

Milyen képek kerülhetnek az oldalra?

A topikokba, a fórum alaptémájának megfelelően egy-két topik kivételével, csak saját képeket várunk! Az ettől eltérő témájú képeket a moderátorok értesítés nélkül törölhetik! Lényeges viszont, hogy csak olyan képet töltsetek fel mely személyiségi jogokat nem sért! A feltöltött illetve belinkelt képekért minden felelősség a hozzászólást író tagot terheli!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...