Ugrás a tartalomra
 • Közlemény

  • lego

   Főzzünk Fotókban!   2017-09-17

   Hamarosan Új játék indul, hála Mukyyéknak az ötletért!  A játék neve: Főzzünk Fotókban! Első körben be kell jutnotok a konyhába...ennek a módja a következő: Készítsetek BÁRMILYEN konyhával kapcsolatos képet BÁRMELYIK topikba, a kép mellé írjátok oda, hogy "Főzzünk Fotókban" ...figyelni fogjuk, és aki felteszi a képet, bejut a "konyhába" ahol már zajlanak a boszorkánykonyha előkészületei...  További információk ott... 
  • lego

   Ismerkedjünk!   2017-10-11

   Kedves aktív Tagok!   Szeretnék megkérni minden új és régi tagunkat, aki még nem tette meg, hogy írjon néhány sor bemutatkozást az "Ismerkedjünk" topikba!  Ugyanott Ti is tudtok olvasni a többiekről pár sort. Ez hasznos lehet annak, aki "komolyan gondolja" az "amatőrt" és esetleg szeretne a törzstag státuszhoz közelíteni... 
Sign in to follow this  
lego

GY.I.K.

Recommended Posts

lego
lego

Mi a feltétele a tagságnak?

Gyakorlatilag az alap tagságnak nincs feltétele. Két kizáró ok van! Az egyik, hogy ha valaki olyan felhasználónevet választ magának, ami másokat megbotránkoztathat, a másik, ha e-mail címet ad meg valaki nick névnek.
Ebben az esetben nem fogjuk a tagok közé sorolni és így nem láthatja a fórumot.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Hogyan lehet az oldalra képet feltenni?

Alul a „Hozzászólás ebben a témában…” szövegmezőre kattintva, előjön egy szerkesztő ablak, ahova a hozzászólást is lehet írni. A képeket kétféleképpen lehet csatolni: vagy a „fogd meg és húzd be” módszerrel egy megnyitott ablakból, vagy a „válassz fájlokat…” opcióra kattintva, kiválasztva a megfelelő képeket. A publikálni kívánt képeket 1000x1600 pixel méretre kicsinyítsétek le! Az így csatolt képek a hozzászólásban egymás alá rendeződnek. Ha azt szeretnétek, hogy egymás mellett legyenek a képek, a képekre egyenként kattintva (Helyezd el a hozzászólásban) lehet a hozzászólásba illeszteni. Ha a hozzászólásban a képre duplán kattintasz, illetve érintőképernyőn hosszan nyomod, további beállítási lehetőségek lehetségesek (kép címe, mérete, igazítás)

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Hogyan alakulnak a tagsági szintek?

5 különböző tagsági szint létezik az oldalon:

 

Az első szint: Látogató, illetve egyszerű regisztrált.
A látogatók,  illetve azok a tagok, akik már regisztrálták magukat, de még a moderátorok nem adták meg nekik a tagságot, a fórumból még csak egy kis szekciót látnak. A moderátorok általában még a regisztráció napján meg is adják a tagságot attól függően, hogy mikor van erre idejük.

 

A második szint: Tag.
Tag akkor lesz valaki ha a regisztrációja után valamelyik moderátor engedélyezi a tagságát. Ennek gyakorlatilag két kizáró oka van! Az egyik, hogy ha valaki olyan felhasználónevet választ magának, ami másokat megbotránkoztathat. A másik, ha e-mail címet ad meg valaki nick névnek. A tagok már látják a fórum nagy részét és hozzá is tudnak szólni a témákhoz. A tagoknak módjuk van a fórumba képeket feltölteni, illetve az üzenőfalat is használhatják már.

 

A harmadik szint: Törzstag.
Törzstagságot az olyan tagok kapják meg, akik hozzászólásaik tartalmasságával kivívják a már törzstagok és a moderátorok bizalmát. Vannak minimum elvárások is a törzstagsághoz, de ezek megléte nem vonja maga után automatikusan a törzstagságot!!!
Minimum feltételek:
regisztrációtól számítva minimum 30 nap
10 látogatás a 30 nap alatt
Rövid bemutatkozás az Ismerkedjünk topicban, profilkép beállítása 
Legalább 3 saját készítésű, erotikus témájú kép publikálása
a regisztrációs adatok közt lévő e-mail cím valódisága
A fenti elvárások alól az adminok külön elbírálással kivételt tehetnek!
A minimum feltételek megléte után a moderátorok döntenek róla, hogy a tag mikor és egyáltalán megkapja-e a törzstagságot! A törzstagság nem automatikus!!!
Ekkor megtekinthetővé válnak a törzstag topikok, az archívum, illetve a ranglista.
A törzstag 3 havi inaktivitása esetén a moderátorok a törzstagságot visszavonhatják!

 

A negyedik szint: Fórumtali.
Ezt a szintet mindenki megkapja, aki valamelyik fórumtalálkozón részt vesz és törzstag már. Ekkor a fórumban egy új szakasz nyílik meg. Kivételes és indokolt esetben az Adminok, -ha legalább három admin jelen van-, fórumtalálkozónak nyilváníthatnak egy nem hivatalos fórumtalit, úgynevezett „illegális minitalit” is.

A fórumtali tagok, ha szeretnének, saját „hálószobát” nyithatnak (ugyanúgy, mint a hálószoba szint tagja), ahol ők határozzák meg a látogató közönségüket, a tagsági szintektől függetlenül. Ha valaki saját szobát szeretne, jelzi az adminoknak ezen igényét, illetve azt is, hogy kit állítsanak be, hogy láthassa a szobát. (a saját szobákról részletesebben a hálószoba szinten)

A fórumtali-tagság abban az esetben, ha valaki 3 fórumtalira nem jön el visszavonható!

 

Az ötödik szint: Amatőr Hálószoba.
Erre a szintre a fórumtali tagságból lehet jelentkezni bármelyik adminnál.

A hálószoba szint közös részében csak saját, erotikus, kitakarás nélküli, arcos képeket lehet megosztani.Erre a szintre a fórumtali tagságból lehet jelentkezni bármelyik adminnál.A jelentkezést a már a Hálószobá-ban lévők bírálják el és döntenek róla, hogy az új jelentkezőt befogadják-e. A bejutáshoz minimum 67% igen szavazat kell!A közös hálószoba témákat csak és kizárólag a hálószoba tagok láthatják! A Hálószoba tagok saját hálószobát is kapnak (ha fórumtali tagként még nem kértek ilyet), ahol ők határozhatják meg látogató közönségüket (teljesen függetlenül a tagsági szintektől), és ők döntenek a feltöltött tartalmakról megkötés nélkül. A saját hálószobák nem kötöttek a hálószoba tagsági szinthez, így a hálószoba szintről való kilépés esetén annak tartalmai és látogató közönsége megmarad továbbra is a tag döntése szerint. Ha valaki olyan képet szeretne a hálószobában (akár a közös részben, akár a saját hálóban) megosztani , amin más is szerepel, mindenképpen szükséges az adott tag hozzájárulása. Ha valakinek a hozzájárulása nélkül kerül fel kép, ez a hálószoba tag azonnali kizárását és hálószobájának megszűntetését vonja maga után! A Hálószoba tagok kérhetik egy tag kizárását is! Ekkor az adminok szavazást írnak ki! Ha 67% megszavazza, a tagot kizárják! Indokolt esetben az Adminok azonnali kizárást is eszközölhetnek! Ha egy tagot kizártunk, a visszakerüléséhez új szavazást kell kiírni! A szavazás minden esetben 5 napig tart, függetlenül attól, hogy mindenki szavazott-e! A szavazás idejére felfüggesztjük a szavazásra küldött hálótagságát. Ha az adminok úgy látják, hogy egy tag nem felel meg a hálószoba "profiljának", nem aktív részese a fórum életének, megszüntethetik a tag jogait.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Mik a nevek melletti rangok és azok mi alapján kerülnek kiosztásra?

A rangokat az oldal maga generálja a hozzászólások száma alapján. Ha valaki szeretné, az az adatlapján megváltoztathatja, de csak akkor, ha elérte a 100. hozzászólását!

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Kik a moderátorok?

Az oldalt egy baráti társaság üzemelteti teljesen hobby szinten. A moderátorok névsor szerint azon a néven melyen megtalálod őket az oldalon a következők: 

Cavalieros, Coyote, Eznaki, Lego, Weisz

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Miből tartják fent az oldalt, illetve hogyan lehet támogatni az üzemeltetést?

Az oldalt teljesen saját zsebből üzemeltetjük. A fórumtalikon önkéntes, tetszőleges összegű hozzájárulással lehet támogatni az oldal működését. Ebből tudjuk fedezni az üzemeltetés alapvető költségeit, illetve az esetlegesen kiírt vetélkedők díjazására fordítjuk.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Mi történik a regisztráció után avagy miért nem látom rögtön az egész fórumot?

Az új tag, miután regisztrálta magát nem látja az oldal teljes fórum részét automatikusan. Ez csak azután történik meg, miután valamelyik admin engedélyezte a tagságot ( ennek feltételét lásd a Mi a feltétele a tagságnak? részen ). Az engedélyezésről és a későbbi bárminemű változásról e-mail értesítést küldünk, így kérjük, hogy valós e-mail címet adjatok meg a regisztrációnál.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Regisztrált nevet meg lehet-e változtatni?

Erre a rövid tömör válasz: NEM. Ennek gyakorlati oka is van. Ha valakit megismertünk egy bizonyos néven akkor félreértésekre adhatna okot ha megváltoztatja a nevét.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Hogyan tudja javítani a saját hozzászólását valaki, illetve hogyan kell valakinek a hozzászólását idézni?

Ha valaki hibát ejt a hozzászólásában a "Szerkesztés" feliratra kattintva tud javítani, majd a "Mentés" gombra kattintva menteni a javított hozzászólást. Ha valakinek a hozzászólására szeretnél válaszolni akkor a "Válasz erre" gombra kattintva teheted meg. Ennél arra kell figyelni, hogy ilyenkor az idézet után írjunk és ne bele, mert akkor nehezen áttekinthető.

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
lego

Milyen képek kerülhetnek az oldalra?

A topikokba, a fórum alaptémájának megfelelően egy-két topik kivételével, csak saját képeket várunk! Az ettől eltérő témájú képeket a moderátorok értesítés nélkül törölhetik! Lényeges viszont, hogy csak olyan képet töltsetek fel mely személyiségi jogokat nem sért! A feltöltött illetve belinkelt képekért minden felelősség a hozzászólást író tagot terheli!

Oszd meg ezt a hozzászólást


Hivatkozás a hozzászólásra
Látogató
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×